1
Středně velkou formu na srnčí hřbet vyložte igelitovou potravinářskou fólií. Oloupané mango nakrájejte, zakápněte šťávou z limety a rozmixujte na pyré.
2
Smetanu smíchejte se ztužovačem a ušlehejte na šlehačku. V jiné míse připravte z bílků tuhý sníh. Postupně do bílkového sněhu přidávejte vanilkový a moučkový cukr a pořád šlehejte, až bude hutný a lesklý. Mangové pyré smíchejte se šlehačkou. Potom zapracujte bílkový sníh.
3
Nalijte do připravené nádoby a dejte mrazit. Po půl hodině zmrzlinu promíchejte, vraťte do mrazáku a za půl hodiny míchání znovu zopakujte. Uhlaďte povrch, zakryjte fólií na potraviny a nechte mrazit. Nejlépe přes noc.
4
Zmraženou zmrzlinu vyklopte na tác a před podáváním ozdobte nakrájeným mangem a passion fruit. Ukrajujte plátky a hned podávejte.
1
Středně velkou formu na srnčí hřbet vyložte igelitovou potravinářskou fólií. Oloupané mango nakrájejte, zakápněte šťávou z limety a rozmixujte na pyré.
2
Smetanu smíchejte se ztužovačem a ušlehejte na šlehačku. V jiné míse připravte z bílků tuhý sníh. Postupně do bílkového sněhu přidávejte vanilkový a moučkový cukr a pořád šlehejte, až bude hutný a lesklý. Mangové pyré smíchejte se šlehačkou. Potom zapracujte bílkový sníh.
3
Nalijte do připravené nádoby a dejte mrazit. Po půl hodině zmrzlinu promíchejte, vraťte do mrazáku a za půl hodiny míchání znovu zopakujte. Uhlaďte povrch, zakryjte fólií na potraviny a nechte mrazit. Nejlépe přes noc.
4
Zmraženou zmrzlinu vyklopte na tác a před podáváním ozdobte nakrájeným mangem a passion fruit. Ukrajujte plátky a hned podávejte.