Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mangová zmrzlina s passion fruit

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s hořčicí
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna
Salát z kapustiček se slaninou
Salát z kapustiček...
Salát z kapustiček se slaninou
Salát z kapustiček se slaninou

Mangová zmrzlina s passion fruit

Co budete potřebovat

2 zralá manga
1 limeta
300 ml smetany ke šlehání
1 ztužovač do šlehačky
2 bílky
1 vanilkový cukr
50 g moučkového cukru
na ozdobení
mango, passion fruit

Jak na to?

Středně velkou formu na srnčí hřbet vyložte igelitovou potravinářskou fólií. Oloupané mango nakrájejte, zakápněte šťávou z limety a rozmixujte na pyré.
Smetanu smíchejte se ztužovačem a ušlehejte na šlehačku. V jiné míse připravte z bílků tuhý sníh. Postupně do bílkového sněhu přidávejte vanilkový a moučkový cukr a pořád šlehejte, až bude hutný a lesklý. Mangové pyré smíchejte se šlehačkou. Potom zapracujte bílkový sníh.
Nalijte do připravené nádoby a dejte mrazit. Po půl hodině zmrzlinu promíchejte, vraťte do mrazáku a za půl hodiny míchání znovu zopakujte. Uhlaďte povrch, zakryjte fólií na potraviny a nechte mrazit. Nejlépe přes noc.
Zmraženou zmrzlinu vyklopte na tác a před podáváním ozdobte nakrájeným mangem a passion fruit. Ukrajujte plátky a hned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mangová zmrzlina s passion fruit

Dezert Velmi snadné Zmrzlina Vánoce Bezlepkové Vegetariánské Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 6–8
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

2 zralá manga
1 limeta
300 ml smetany ke šlehání
1 ztužovač do šlehačky
2 bílky
1 vanilkový cukr
50 g moučkového cukru
na ozdobení
mango, passion fruit

Jak na to?

Středně velkou formu na srnčí hřbet vyložte igelitovou potravinářskou fólií. Oloupané mango nakrájejte, zakápněte šťávou z limety a rozmixujte na pyré.
Smetanu smíchejte se ztužovačem a ušlehejte na šlehačku. V jiné míse připravte z bílků tuhý sníh. Postupně do bílkového sněhu přidávejte vanilkový a moučkový cukr a pořád šlehejte, až bude hutný a lesklý. Mangové pyré smíchejte se šlehačkou. Potom zapracujte bílkový sníh.
Nalijte do připravené nádoby a dejte mrazit. Po půl hodině zmrzlinu promíchejte, vraťte do mrazáku a za půl hodiny míchání znovu zopakujte. Uhlaďte povrch, zakryjte fólií na potraviny a nechte mrazit. Nejlépe přes noc.
Zmraženou zmrzlinu vyklopte na tác a před podáváním ozdobte nakrájeným mangem a passion fruit. Ukrajujte plátky a hned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s hořčicí
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna
Salát z kapustiček se slaninou
Salát z kapustiček...
Salát z kapustiček se slaninou
Salát z kapustiček se slaninou

Inspirujte se podobnými recepty