Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Mangová zmrzlina s passion fruit

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji,...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro bílé...
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak

Mangová zmrzlina s passion fruit

Co budete potřebovat

2 zralá manga
1 limeta
300 ml smetany ke šlehání
1 ztužovač do šlehačky
2 bílky
1 vanilkový cukr
50 g moučkového cukru
na ozdobení
mango, passion fruit

Jak na to?

Středně velkou formu na srnčí hřbet vyložte igelitovou potravinářskou fólií. Oloupané mango nakrájejte, zakápněte šťávou z limety a rozmixujte na pyré.
Smetanu smíchejte se ztužovačem a ušlehejte na šlehačku. V jiné míse připravte z bílků tuhý sníh. Postupně do bílkového sněhu přidávejte vanilkový a moučkový cukr a pořád šlehejte, až bude hutný a lesklý. Mangové pyré smíchejte se šlehačkou. Potom zapracujte bílkový sníh.
Nalijte do připravené nádoby a dejte mrazit. Po půl hodině zmrzlinu promíchejte, vraťte do mrazáku a za půl hodiny míchání znovu zopakujte. Uhlaďte povrch, zakryjte fólií na potraviny a nechte mrazit. Nejlépe přes noc.
Zmraženou zmrzlinu vyklopte na tác a před podáváním ozdobte nakrájeným mangem a passion fruit. Ukrajujte plátky a hned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mangová zmrzlina s passion fruit

Dezert Velmi snadné Zmrzlina Vánoce Bezlepkové Vegetariánské Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 6–8
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

2 zralá manga
1 limeta
300 ml smetany ke šlehání
1 ztužovač do šlehačky
2 bílky
1 vanilkový cukr
50 g moučkového cukru
na ozdobení
mango, passion fruit

Jak na to?

Středně velkou formu na srnčí hřbet vyložte igelitovou potravinářskou fólií. Oloupané mango nakrájejte, zakápněte šťávou z limety a rozmixujte na pyré.
Smetanu smíchejte se ztužovačem a ušlehejte na šlehačku. V jiné míse připravte z bílků tuhý sníh. Postupně do bílkového sněhu přidávejte vanilkový a moučkový cukr a pořád šlehejte, až bude hutný a lesklý. Mangové pyré smíchejte se šlehačkou. Potom zapracujte bílkový sníh.
Nalijte do připravené nádoby a dejte mrazit. Po půl hodině zmrzlinu promíchejte, vraťte do mrazáku a za půl hodiny míchání znovu zopakujte. Uhlaďte povrch, zakryjte fólií na potraviny a nechte mrazit. Nejlépe přes noc.
Zmraženou zmrzlinu vyklopte na tác a před podáváním ozdobte nakrájeným mangem a passion fruit. Ukrajujte plátky a hned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji,...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro bílé...
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak

Inspirujte se podobnými recepty