×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mangová zmrzlina s passion fruit

Inspirujte se podobnými recepty

Vanilkový krém
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Jahodový pudinkový dort s...
Jahodový pudinkový...
Jahodový pudinkový dort s...
Jahodový pudinkový dort s...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola

Mangová zmrzlina s passion fruit

Co budete potřebovat

2 zralá manga
1 limeta
300 ml smetany ke šlehání
1 ztužovač do šlehačky
2 bílky
1 vanilkový cukr
50 g moučkového cukru
na ozdobení
mango, passion fruit

Jak na to?

Středně velkou formu na srnčí hřbet vyložte igelitovou potravinářskou fólií. Oloupané mango nakrájejte, zakápněte šťávou z limety a rozmixujte na pyré.
Smetanu smíchejte se ztužovačem a ušlehejte na šlehačku. V jiné míse připravte z bílků tuhý sníh. Postupně do bílkového sněhu přidávejte vanilkový a moučkový cukr a pořád šlehejte, až bude hutný a lesklý. Mangové pyré smíchejte se šlehačkou. Potom zapracujte bílkový sníh.
Nalijte do připravené nádoby a dejte mrazit. Po půl hodině zmrzlinu promíchejte, vraťte do mrazáku a za půl hodiny míchání znovu zopakujte. Uhlaďte povrch, zakryjte fólií na potraviny a nechte mrazit. Nejlépe přes noc.
Zmraženou zmrzlinu vyklopte na tác a před podáváním ozdobte nakrájeným mangem a passion fruit. Ukrajujte plátky a hned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mangová zmrzlina s passion fruit

Dezert Velmi snadné Zmrzlina Vánoce Bezlepkové Vegetariánské Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 6–8
Průměrné hodnocení 5 (1)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

2 zralá manga
1 limeta
300 ml smetany ke šlehání
1 ztužovač do šlehačky
2 bílky
1 vanilkový cukr
50 g moučkového cukru
na ozdobení
mango, passion fruit

Jak na to?

Středně velkou formu na srnčí hřbet vyložte igelitovou potravinářskou fólií. Oloupané mango nakrájejte, zakápněte šťávou z limety a rozmixujte na pyré.
Smetanu smíchejte se ztužovačem a ušlehejte na šlehačku. V jiné míse připravte z bílků tuhý sníh. Postupně do bílkového sněhu přidávejte vanilkový a moučkový cukr a pořád šlehejte, až bude hutný a lesklý. Mangové pyré smíchejte se šlehačkou. Potom zapracujte bílkový sníh.
Nalijte do připravené nádoby a dejte mrazit. Po půl hodině zmrzlinu promíchejte, vraťte do mrazáku a za půl hodiny míchání znovu zopakujte. Uhlaďte povrch, zakryjte fólií na potraviny a nechte mrazit. Nejlépe přes noc.
Zmraženou zmrzlinu vyklopte na tác a před podáváním ozdobte nakrájeným mangem a passion fruit. Ukrajujte plátky a hned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Vanilkový krém
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Jahodový pudinkový dort s...
Jahodový pudinkový...
Jahodový pudinkový dort s...
Jahodový pudinkový dort s...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola

Inspirujte se podobnými recepty