Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Lososové lasagne s bešamelem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Lososové lasagne s bešamelem

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
1 šalotka
3 stroužky česneku
250 g ricotty
400 g čerstvého špenátu
sůl, pepř
300 ml bešamelu
400 g čerstvého lososa
1 citron
250 g lasagní
150 g parmazánu

Jak na to?

1. Na oleji ve větší pánvi zpěňte najemno pokrájenou šalotku a česnek. Vmíchejte ricottu a nechte rozpustit. Vsypte špenát, nechte ho zavadnout, osolte, opepřete a vlijte 2/3 bešamelu. Promíchejte a odstavte z ohně.

2. Lososa pokrájejte na tenké plátky, pokapejte citronovou šťávou a osolte.

3. Do zapékací mísy (30 × 17,5 × 6,5 cm) rozprostřete vrstvu špenátové směsi, obložte lososem a plátky lasagní. Postup opakujte čtyřikrát. Poslední vrstvu lasagní přelijte čistým bešamelem a zasypejte najemno nastrouhaným parmazánem.

4. Pečte v předehřáté troubě při 180 °C po dobu 50 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lososové lasagne s bešamelem

Hlavní chod Velmi snadné Magazín 3/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
1 šalotka
3 stroužky česneku
250 g ricotty
400 g čerstvého špenátu
sůl, pepř
300 ml bešamelu
400 g čerstvého lososa
1 citron
250 g lasagní
150 g parmazánu

Jak na to?

1. Na oleji ve větší pánvi zpěňte najemno pokrájenou šalotku a česnek. Vmíchejte ricottu a nechte rozpustit. Vsypte špenát, nechte ho zavadnout, osolte, opepřete a vlijte 2/3 bešamelu. Promíchejte a odstavte z ohně.

2. Lososa pokrájejte na tenké plátky, pokapejte citronovou šťávou a osolte.

3. Do zapékací mísy (30 × 17,5 × 6,5 cm) rozprostřete vrstvu špenátové směsi, obložte lososem a plátky lasagní. Postup opakujte čtyřikrát. Poslední vrstvu lasagní přelijte čistým bešamelem a zasypejte najemno nastrouhaným parmazánem.

4. Pečte v předehřáté troubě při 180 °C po dobu 50 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty