×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Krémová lososová polévka s bramborem

Další recepty a články

Polévka z lososa
Polévka z lososa
Polévka z lososa
Polévka z lososa

Krémová lososová polévka s bramborem

Tip do kuchyně

 

Do polévky si můžete připravit rybí knedlíčky:
1) Pokrájenou rybu, trošku mouky, smetanu, žloutek a bílý pepř smíchejte a pomocí dvou lžiček tvořte nočky.

2) Uvařte je ve vroucí vodě nebo vývaru.

3) Vložte je do polévky, krátce povařte a můžete podávat zdobené koprem.

Co budete potřebovat

300 g rybího masa (losos Albert Quality); ryby
1 litr vývaru
2 brambory Albert Quality
sůl
pepř
olej Albert Quality
250 ml smetany Albert Quality
kopr na ozdobu
Na knedlíčky:
2 lžíce mouky
50 g bílé ryby (pangasius nebo treska Albert Quality)
1 lžíce smetany Albert Quality
sůl
bílý pepř
1 žloutek

Jak na to?

Pokud máte rádi lososa, pak byste mohli vyzkoušet náš recept na krémovou lososovou polévku s bramborem.

1) Část rybího masa osmažte zvlášť a dejte stranou (vkládá se až nakonec do hotové polévky).

2) Zbytek lososa nakrájejte na kostičky.

3) Do vývaru přidejte smetanu, brambory nakrájené na kostičky a nakonec rybí maso.

4) Až budou brambory měkké, malou část jich odeberte.

5) Zbytek polévky pak rozmixujte na hustý krém.

6) Zbylé osmažené kousky lososa a brambor do rozmixované polévky vraťte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krémová lososová polévka s bramborem

Polévka Velmi snadné Středomořská Chuťovky Vaření
(0)

Tip do kuchyně

 

Do polévky si můžete připravit rybí knedlíčky:
1) Pokrájenou rybu, trošku mouky, smetanu, žloutek a bílý pepř smíchejte a pomocí dvou lžiček tvořte nočky.

2) Uvařte je ve vroucí vodě nebo vývaru.

3) Vložte je do polévky, krátce povařte a můžete podávat zdobené koprem.

Co budete potřebovat

300 g rybího masa (losos Albert Quality); ryby
1 litr vývaru
2 brambory Albert Quality
sůl
pepř
olej Albert Quality
250 ml smetany Albert Quality
kopr na ozdobu
Na knedlíčky:
2 lžíce mouky
50 g bílé ryby (pangasius nebo treska Albert Quality)
1 lžíce smetany Albert Quality
sůl
bílý pepř
1 žloutek

Jak na to?

Pokud máte rádi lososa, pak byste mohli vyzkoušet náš recept na krémovou lososovou polévku s bramborem.

1) Část rybího masa osmažte zvlášť a dejte stranou (vkládá se až nakonec do hotové polévky).

2) Zbytek lososa nakrájejte na kostičky.

3) Do vývaru přidejte smetanu, brambory nakrájené na kostičky a nakonec rybí maso.

4) Až budou brambory měkké, malou část jich odeberte.

5) Zbytek polévky pak rozmixujte na hustý krém.

6) Zbylé osmažené kousky lososa a brambor do rozmixované polévky vraťte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Polévka z lososa
Polévka z lososa
Polévka z lososa
Polévka z lososa

Inspirujte se podobnými recepty