Losos v papilotě s citronem a tymiánem
Ingredience
3 | lžíce olivového oleje |
4 | filety lososa (à 250 gramů) |
3 | bio citrony |
sůl | |
pepř | |
8 | snítek čerstvého tymiánu |
Postup přípravy
1. Zapékací mísu 20 × 30 cm vyložte alobalem a na něj rozložte pečicí papír. Lehce ho zastříkněte lžící olivového oleje, 2 citrony nakrájejte na kolečka. Z jednoho citronu nastrouhejte kůru a vymačkejte šťávu.
2. Doprostřed pečicího papíru dejte pro každou porci lososa snítku tymiánu a kolečko citronu. Položte na ně lososa, osolte, opepřete, pokapejte citronovou šťávou a posypte nastrouhanou citronovou kůrou. Poklaďte zbytkem snítek tymiánu a koleček citronu a zakápněte olivovým olejem.
3. Delší okraje alobalu a pečicího papíru přiložte k sobě a důkladně několikrát přehněte. Stejně tak několikrát důkladně přehněte i boční strany, aby vznikl uzavřený balíček. Pečte v troubě 20 minut na 190 °C. Poté rozbalte a pečte dalších 10 minut. Podávejte s bramborovým salátem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY