Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Losos v papilotě s citronem a tymiánem

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Karamelové brambory naslano
Karamelové brambory...
Karamelové brambory naslano
Karamelové brambory naslano
Kakaové ořechy plněné...
Kakaové ořechy...
Kakaové ořechy plněné...
Kakaové ořechy plněné...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s ostrými...

Losos v papilotě s citronem a tymiánem

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
4 filety lososa (à 250 gramů)
3 bio citrony
sůl
pepř
8 snítek čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Zapékací mísu 20 × 30 cm vyložte alobalem a na něj rozložte pečicí papír. Lehce ho zastříkněte lžící olivového oleje, 2 citrony nakrájejte na kolečka. Z jednoho citronu nastrouhejte kůru a vymačkejte šťávu.

2. Doprostřed pečicího papíru dejte pro každou porci lososa snítku tymiánu a kolečko citronu. Položte na ně lososa, osolte, opepřete, pokapejte citronovou šťávou a posypte nastrouhanou citronovou kůrou. Poklaďte zbytkem snítek tymiánu a koleček citronu a zakápněte olivovým olejem.

3. Delší okraje alobalu a pečicího papíru přiložte k sobě a důkladně několikrát přehněte. Stejně tak několikrát důkladně přehněte i boční strany, aby vznikl uzavřený balíček. Pečte v troubě 20 minut na 190 °C. Poté rozbalte a pečte dalších 10 minut. Podávejte s bramborovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Losos v papilotě s citronem a tymiánem

Hlavní chod Snadné Ryby Vánoce Bezlepkové Bez laktózy Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
4 filety lososa (à 250 gramů)
3 bio citrony
sůl
pepř
8 snítek čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Zapékací mísu 20 × 30 cm vyložte alobalem a na něj rozložte pečicí papír. Lehce ho zastříkněte lžící olivového oleje, 2 citrony nakrájejte na kolečka. Z jednoho citronu nastrouhejte kůru a vymačkejte šťávu.

2. Doprostřed pečicího papíru dejte pro každou porci lososa snítku tymiánu a kolečko citronu. Položte na ně lososa, osolte, opepřete, pokapejte citronovou šťávou a posypte nastrouhanou citronovou kůrou. Poklaďte zbytkem snítek tymiánu a koleček citronu a zakápněte olivovým olejem.

3. Delší okraje alobalu a pečicího papíru přiložte k sobě a důkladně několikrát přehněte. Stejně tak několikrát důkladně přehněte i boční strany, aby vznikl uzavřený balíček. Pečte v troubě 20 minut na 190 °C. Poté rozbalte a pečte dalších 10 minut. Podávejte s bramborovým salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Karamelové brambory naslano
Karamelové brambory...
Karamelové brambory naslano
Karamelové brambory naslano
Kakaové ořechy plněné...
Kakaové ořechy...
Kakaové ořechy plněné...
Kakaové ořechy plněné...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s ostrými...

Inspirujte se podobnými recepty