
Losos keta v papilotě se špenátem a žampiony
Postup přípravy
1. V misce metličkou smíchejte sůl, pepř, nastrouhanou citronovou kůru z dobře omytého citronu a javorový sirup. Filety lososa nechte ve směsi 10 minut marinovat.
2. Mezitím z pečicího papíru vystřihněte 4 čtverce o velikosti 25 × 25 cm. Na každý pak navrstvěte špenát, očištěné žampiony překrojené napůl a navrch položte filet lososa. Ke každé porci poté přidejte ještě dlaní rozdrcený stroužek česneku. Složte do pevně uzavřených balíčků a dejte do zapékací mísy. Pečte 20 minut v předehřáté troubě na 180 °C.
3. Lososa v papírové papilotě přendejte na talíř a podávejte.
Pomohl vám recept?
6hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod