Letní pórková polévka s ovesnými vločkami
Ingredience
2 | pórky |
250 g | brambor typu A |
40 g | másla |
1 l | vody |
1 | kostka zeleninového bujónu |
2 | stroužky česneku |
1 | lžička sušené majoránky |
sůl | |
pepř | |
30 g | ovesných vloček |
3 | snítky čerstvé petržele |
Postup přípravy
1. Pórek očistěte, omyjte a nakrájejte na kolečka. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.
2. V hrnci rozehřejte 20 g másla a orestujte na něm pórek. Přilijte vodu, přidejte brambory, bujón, oloupaný, prolisovaný česnek, majoránku, osolte a opepřete. Přiveďte k varu a vařte 10 minut. Poté vsypte ovesné vločky a ještě 10 minut povařte.
3. Podávejte posypané lístky petržele a nasucho opraženými ovesnými vločkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY