Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Lahodný salát ze sadu

Další recepty a články

Sezonní salát plný energie
Sezonní salát plný...
Sezonní salát plný energie
Sezonní salát plný energie

Lahodný salát ze sadu

Co budete potřebovat

700 g růžičkové kapusty
1 hruška
1 jablko
½ červené cibule
30 ml olivového oleje
sůl
pepř
100 g sušených brusinek

Jak na to?

1. Kapustičky očistěte a podélně rozpulte. Vložte do vroucí osolené vody, cca 3 minuty povařte, sceďte a prolijte ledovou vodou, aby si zachovaly barvu. Osušte papírovou utěrkou.

2. Hrušku a jablko zbavte jádřince a nakrájejte i se slupkou na osminy. Cibuli oloupejte a nadrobno nakrájejte. Vše promíchejte ve velké míse s olejem, ½ lžičky soli a špetkou pepře.

3. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C, dokud kapustičky nezískají zlatohnědou barvu a nezačnou křupat a jablka a hrušky nezkaramelizují. V polovině pečení jednou promíchejte.

4. Posypte brusinkami a ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lahodný salát ze sadu

Salát Velmi snadné Česká Saláty Něco lehkého Veganské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 10/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

700 g růžičkové kapusty
1 hruška
1 jablko
½ červené cibule
30 ml olivového oleje
sůl
pepř
100 g sušených brusinek

Jak na to?

1. Kapustičky očistěte a podélně rozpulte. Vložte do vroucí osolené vody, cca 3 minuty povařte, sceďte a prolijte ledovou vodou, aby si zachovaly barvu. Osušte papírovou utěrkou.

2. Hrušku a jablko zbavte jádřince a nakrájejte i se slupkou na osminy. Cibuli oloupejte a nadrobno nakrájejte. Vše promíchejte ve velké míse s olejem, ½ lžičky soli a špetkou pepře.

3. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C, dokud kapustičky nezískají zlatohnědou barvu a nezačnou křupat a jablka a hrušky nezkaramelizují. V polovině pečení jednou promíchejte.

4. Posypte brusinkami a ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Sezonní salát plný energie
Sezonní salát plný energie
Sezonní salát plný energie
Sezonní salát plný energie

Inspirujte se podobnými recepty