Lahodný salát ze sadu
Ingredience
700 g | růžičkové kapusty |
1 | hruška |
1 | jablko |
½ | červené cibule |
30 ml | olivového oleje |
sůl | |
pepř | |
100 g | sušených brusinek |
Postup přípravy
1. Kapustičky očistěte a podélně rozpulte. Vložte do vroucí osolené vody, cca 3 minuty povařte, sceďte a prolijte ledovou vodou, aby si zachovaly barvu. Osušte papírovou utěrkou.
2. Hrušku a jablko zbavte jádřince a nakrájejte i se slupkou na osminy. Cibuli oloupejte a nadrobno nakrájejte. Vše promíchejte ve velké míse s olejem, ½ lžičky soli a špetkou pepře.
3. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C, dokud kapustičky nezískají zlatohnědou barvu a nezačnou křupat a jablka a hrušky nezkaramelizují. V polovině pečení jednou promíchejte.
4. Posypte brusinkami a ihned podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY