Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí vývar s černým pivem

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených...
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Kuřecí vývar s černým pivem

Co budete potřebovat

450 g kuřecích skeletů
2 cibule
1 l vody
1 bobkový list
4 kuličky nového koření
5 kuliček celého pepře
2 lžíce rostlinného oleje
2 mrkve
4 stonky řapíkatého celeru
150 g pórku
230 ml černého piva
1 hrst hladkolisté petržel

Jak na to?

1. Kuřecí skelety s 1 cibulí zalijte vodou. Přidejte koření a vařte 50 minut. Sceďte, vývar uchovejte, maso oberte a nechte stranou.

2.Na rozehřátém oleji orestujte ve větším hrnci najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypte půlkolečka očištěné mrkve, kousky očištěného celeru a na nudličky nakrájený pórek. Osolte a opékejte 4 minuty.

3.Podlijte pivem a vařte 5 minut. Přilijte vývar a přiveďte k varu. Vsypte maso a vařte 20 minut.

4.Před podáváním posypte čerstvou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí vývar s černým pivem

Polévka Snadné Bez laktózy Magazín 4/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

450 g kuřecích skeletů
2 cibule
1 l vody
1 bobkový list
4 kuličky nového koření
5 kuliček celého pepře
2 lžíce rostlinného oleje
2 mrkve
4 stonky řapíkatého celeru
150 g pórku
230 ml černého piva
1 hrst hladkolisté petržel

Jak na to?

1. Kuřecí skelety s 1 cibulí zalijte vodou. Přidejte koření a vařte 50 minut. Sceďte, vývar uchovejte, maso oberte a nechte stranou.

2.Na rozehřátém oleji orestujte ve větším hrnci najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypte půlkolečka očištěné mrkve, kousky očištěného celeru a na nudličky nakrájený pórek. Osolte a opékejte 4 minuty.

3.Podlijte pivem a vařte 5 minut. Přilijte vývar a přiveďte k varu. Vsypte maso a vařte 20 minut.

4.Před podáváním posypte čerstvou petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Inspirujte se podobnými recepty