Kuřecí vývar s černým pivem
Ingredience
450 g | kuřecích skeletů |
2 | cibule |
1 l | vody |
1 | bobkový list |
4 | kuličky nového koření |
5 | kuliček celého pepře |
2 | lžíce rostlinného oleje |
2 | mrkve |
4 | stonky řapíkatého celeru |
150 g | pórku |
230 ml | černého piva |
1 | hrst hladkolisté petržel |
Postup přípravy
1. Kuřecí skelety s 1 cibulí zalijte vodou. Přidejte koření a vařte 50 minut. Sceďte, vývar uchovejte, maso oberte a nechte stranou.
2.Na rozehřátém oleji orestujte ve větším hrnci najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypte půlkolečka očištěné mrkve, kousky očištěného celeru a na nudličky nakrájený pórek. Osolte a opékejte 4 minuty.
3.Podlijte pivem a vařte 5 minut. Přilijte vývar a přiveďte k varu. Vsypte maso a vařte 20 minut.
4.Před podáváním posypte čerstvou petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY