Kuřecí vývar
Ingredience
600 g | kuřecí půlka s kostí a kůží Nature’s Promise Bio |
50 g | cibule Nature’s Promise Bio |
200 g | celeru |
150 g | mrkve |
100 g | petržele |
1 | stroužek česneku Nature’s Promise Bio |
2 | stonky řapíkatého celeru |
2 | litry vody |
1 | bobkový list |
8 | kuliček nového koření |
10 | kuliček pepře |
Postup přípravy
Postup přípravy kuřecího vývaru je v podstatě stejný jako u receptu na hovězí vývar. Předpečením masa a zeleniny docílíte intenzivnější chuti, není ale nezbytně nutné. Kuřecí vývar nechte táhnout minimálně hodinu, i tady ale platí, že déle je lépe. Nechte klidně probublávat i přes noc. Chuť vývaru ovlivní poměr masa a zeleniny, které použijete. Můžete si tedy zvolit, zda přidáte více masa, a získáte tak silný masový vývar, nebo naopak použijete více zeleniny.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY