×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí vývar

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za...
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová...
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Kuřecí vývar

Co budete potřebovat

600 g kuřecí půlka s kostí a kůží Nature’s Promise Bio
50 g cibule Nature’s Promise Bio
200 g celeru
150 g mrkve
100 g petržele
1 stroužek česneku Nature’s Promise Bio
2 stonky řapíkatého celeru
2 litry vody
1 bobkový list
8 kuliček nového koření
10 kuliček pepře

Jak na to?

Postup přípravy kuřecího vývaru je v podstatě stejný jako u receptu na hovězí vývar. Předpečením masa a zeleniny docílíte intenzivnější chuti, není ale nezbytně nutné. Kuřecí vývar nechte táhnout minimálně hodinu, i tady ale platí, že déle je lépe. Nechte klidně probublávat i přes noc. Chuť vývaru ovlivní poměr masa a zeleniny, které použijete. Můžete si tedy zvolit, zda přidáte více masa, a získáte tak silný masový vývar, nebo naopak použijete více zeleniny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí vývar

Polévka Velmi snadné Polévky Bezlepkové Bez laktózy Magazín 1/2020 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

600 g kuřecí půlka s kostí a kůží Nature’s Promise Bio
50 g cibule Nature’s Promise Bio
200 g celeru
150 g mrkve
100 g petržele
1 stroužek česneku Nature’s Promise Bio
2 stonky řapíkatého celeru
2 litry vody
1 bobkový list
8 kuliček nového koření
10 kuliček pepře

Jak na to?

Postup přípravy kuřecího vývaru je v podstatě stejný jako u receptu na hovězí vývar. Předpečením masa a zeleniny docílíte intenzivnější chuti, není ale nezbytně nutné. Kuřecí vývar nechte táhnout minimálně hodinu, i tady ale platí, že déle je lépe. Nechte klidně probublávat i přes noc. Chuť vývaru ovlivní poměr masa a zeleniny, které použijete. Můžete si tedy zvolit, zda přidáte více masa, a získáte tak silný masový vývar, nebo naopak použijete více zeleniny.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Inspirujte se podobnými recepty