Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí prsa s kuskusem a zeleninou

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Kuřecí prsa s kuskusem a zeleninou

Co budete potřebovat

400 g prsních kuřecích řízků, očištěných
Sůl, pepř
2 lžičky provensálského koření
250 g kuskusu
30 ml olivového oleje
1 kostka zeleninového bujonu
500 ml vroucí vody
2 lžíce slunečnicového oleje
400 g zeleninové směsi Bonduelle
½ citronu
Hrst čerstvé máty, nasekané
Hrst čerstvé petržele, nasekané

Jak na to?

Řízky osolte, opepřete, posypejte kořením. Kuskus se lžící olivového oleje a rozdrobeným bujonem zalijte vodou a nechte nabobtnat. Rozpalte pánev na střední plamen a na slunečnicovém oleji osmažte maso z každé strany 7 minut.

Zeleninu přimíchejte ke kuskusu, zalijte dresingem z oleje, citronové šťávy a bylinek. Maso pokrájejte na plátky a podávejte s kuskusem, v doprovodu bílého vína.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prsa s kuskusem a zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

400 g prsních kuřecích řízků, očištěných
Sůl, pepř
2 lžičky provensálského koření
250 g kuskusu
30 ml olivového oleje
1 kostka zeleninového bujonu
500 ml vroucí vody
2 lžíce slunečnicového oleje
400 g zeleninové směsi Bonduelle
½ citronu
Hrst čerstvé máty, nasekané
Hrst čerstvé petržele, nasekané

Jak na to?

Řízky osolte, opepřete, posypejte kořením. Kuskus se lžící olivového oleje a rozdrobeným bujonem zalijte vodou a nechte nabobtnat. Rozpalte pánev na střední plamen a na slunečnicovém oleji osmažte maso z každé strany 7 minut.

Zeleninu přimíchejte ke kuskusu, zalijte dresingem z oleje, citronové šťávy a bylinek. Maso pokrájejte na plátky a podávejte s kuskusem, v doprovodu bílého vína.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty