Kuřecí prsa s kuskusem a zeleninou
Ingredience
400 g | prsních kuřecích řízků, očištěných |
Sůl, pepř | |
2 | lžičky provensálského koření |
250 g | kuskusu |
30 ml | olivového oleje |
1 | kostka zeleninového bujonu |
500 ml | vroucí vody |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
400 g | zeleninové směsi Bonduelle |
½ | citronu |
Hrst čerstvé máty, nasekané | |
Hrst čerstvé petržele, nasekané |
Postup přípravy
Řízky osolte, opepřete, posypejte kořením. Kuskus se lžící olivového oleje a rozdrobeným bujonem zalijte vodou a nechte nabobtnat. Rozpalte pánev na střední plamen a na slunečnicovém oleji osmažte maso z každé strany 7 minut.
Zeleninu přimíchejte ke kuskusu, zalijte dresingem z oleje, citronové šťávy a bylinek. Maso pokrájejte na plátky a podávejte s kuskusem, v doprovodu bílého vína.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY