
Jehněčí plec s mátovou omáčkou a mrkvovými hranolky
Toto mladé maso si v poslední době získává větší popularitu a nyní si ho můžete dopřát i v Albertu. Plátek jehněčí plece s kostí se hodí pro opečení na pánvi i na grilu a vychutnáte si její šťavnatou a jemnou chuť.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Jehněčí plec 4 plát.
- Sůl
- Máta 1 svaz.
- Pepř
- Petrželka čerstvá 1 svaz.
- Olej olivový 90 ml
- Česnek 3 strouž.
- Citronová šťáva 3 plž
- Citronová kůra 1/2 člž
- Mrkev 600 g
- Paprika mletá sladká 1/2 člž
- Jehněčí plec 4 plát.
- Sůl
- Máta 1 svaz.
- Pepř
- Petrželka čerstvá 1 svaz.
- Olej olivový 90 ml
- Česnek 3 strouž.
- Citronová šťáva 3 plž
- Citronová kůra 1/2 člž
- Mrkev 600 g
- Paprika mletá sladká 1/2 člž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.