Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Kuřecí mlynářský žitný rohlík s avokádem

Kuřecí mlynářský žitný rohlík s avokádem

Ingredience

50 ml majonézy
15 ml dijonské hořčice
2 Albert Mlynářské rohlíky
4 plátky čedaru
4 plátky anglické slaniny
100 g kuřecího prsního řízku
sůl, pepř
1 avokádo
½ citronu
1 hrst čerstvého koriandru

Postup přípravy

1. V misce promíchejte majonézu s dijonskou hořčicí. Vzniklým dresinkem pomažte obě poloviny podélně rozkrojených rohlíků.

2. Spodní části obložte plátky čedaru překrojenými na trojúhelníky.

3. Na rozpálené pánvi opečte slaninu dokřupava a odložte na papírový ubrousek. Snižte plamen a ve výpeku orestujte kuřecí maso z obou stran 5 minut, osolte a opepřete.

4. Hotový steak nakrájejte na tenké plátky. Položte je na čedar a navrch dejte připravený plátek slaniny.

5. Nakonec vložte plátky avokáda zakapané citronovou šťávou. Horní polovinu rohlíku zasypte lístky čerstvého koriandru a přiklopte vrchními částmi rohlíků.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
1hodnocení4

Další videorecepty