
Kuřecí mlynářský žitný rohlík s avokádem
Postup přípravy
1. V misce promíchejte majonézu s dijonskou hořčicí. Vzniklým dresinkem pomažte obě poloviny podélně rozkrojených rohlíků.
2. Spodní části obložte plátky čedaru překrojenými na trojúhelníky.
3. Na rozpálené pánvi opečte slaninu dokřupava a odložte na papírový ubrousek. Snižte plamen a ve výpeku orestujte kuřecí maso z obou stran 5 minut, osolte a opepřete.
4. Hotový steak nakrájejte na tenké plátky. Položte je na čedar a navrch dejte připravený plátek slaniny.
5. Nakonec vložte plátky avokáda zakapané citronovou šťávou. Horní polovinu rohlíku zasypte lístky čerstvého koriandru a přiklopte vrchními částmi rohlíků.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
1hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod