Kuřecí mlynářský žitný rohlík s avokádem
Ingredience
50 ml | majonézy |
15 ml | dijonské hořčice |
2 | Albert Mlynářské rohlíky |
4 | plátky čedaru |
4 | plátky anglické slaniny |
100 g | kuřecího prsního řízku |
sůl, pepř | |
1 | avokádo |
½ | citronu |
1 | hrst čerstvého koriandru |
Postup přípravy
1. V misce promíchejte majonézu s dijonskou hořčicí. Vzniklým dresinkem pomažte obě poloviny podélně rozkrojených rohlíků.
2. Spodní části obložte plátky čedaru překrojenými na trojúhelníky.
3. Na rozpálené pánvi opečte slaninu dokřupava a odložte na papírový ubrousek. Snižte plamen a ve výpeku orestujte kuřecí maso z obou stran 5 minut, osolte a opepřete.
4. Hotový steak nakrájejte na tenké plátky. Položte je na čedar a navrch dejte připravený plátek slaniny.
5. Nakonec vložte plátky avokáda zakapané citronovou šťávou. Horní polovinu rohlíku zasypte lístky čerstvého koriandru a přiklopte vrchními částmi rohlíků.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY