Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Kuřecí mlynářský žitný rohlík s avokádem

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Kuřecí mlynářský žitný rohlík s avokádem

Co budete potřebovat

50 ml majonézy
15 ml dijonské hořčice
2 Mlynářské rohlíky
4 plátky čedaru
4 plátky anglické slaniny
100 g kuřecího prsního řízku
sůl, pepř
1 avokádo
½ citronu
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. V misce promíchejte majonézu s dijonskou hořčicí. Vzniklým dresinkem pomažte obě poloviny podélně rozkrojených rohlíků.

2. Spodní části obložte plátky čedaru překrojenými na trojúhelníky.

3. Na rozpálené pánvi opečte slaninu dokřupava a odložte na papírový ubrousek. Snižte plamen a ve výpeku orestujte kuřecí maso z obou stran 5 minut, osolte a opepřete.

4. Hotový steak nakrájejte na tenké plátky. Položte je na čedar a navrch dejte připravený plátek slaniny.

5. Nakonec vložte plátky avokáda zakapané citronovou šťávou. Horní polovinu rohlíku zasypte lístky čerstvého koriandru a přiklopte vrchními částmi rohlíků.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí mlynářský žitný rohlík s avokádem

Svačina Velmi snadné Chuťovky Videorecept Magazín 4/2021 Počet porcí: 2
(0)

Co budete potřebovat

50 ml majonézy
15 ml dijonské hořčice
2 Mlynářské rohlíky
4 plátky čedaru
4 plátky anglické slaniny
100 g kuřecího prsního řízku
sůl, pepř
1 avokádo
½ citronu
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. V misce promíchejte majonézu s dijonskou hořčicí. Vzniklým dresinkem pomažte obě poloviny podélně rozkrojených rohlíků.

2. Spodní části obložte plátky čedaru překrojenými na trojúhelníky.

3. Na rozpálené pánvi opečte slaninu dokřupava a odložte na papírový ubrousek. Snižte plamen a ve výpeku orestujte kuřecí maso z obou stran 5 minut, osolte a opepřete.

4. Hotový steak nakrájejte na tenké plátky. Položte je na čedar a navrch dejte připravený plátek slaniny.

5. Nakonec vložte plátky avokáda zakapané citronovou šťávou. Horní polovinu rohlíku zasypte lístky čerstvého koriandru a přiklopte vrchními částmi rohlíků.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty