Kuřecí kung-pao s rýží
Ingredience
Marináda: | |
---|---|
50 ml | sójové omáčky |
50 ml | bílého vína |
50 ml | oleje |
2 | lžičky solamylu |
300 g | kuřecích prsních řízků |
Omáčka: | |
50 ml | bílého vína |
30 ml | sójové omáčky |
20 ml | oleje |
2 | lžičky solamylu |
2 | lžíce rýžového octa |
2 | lžíce třtinového cukru |
1 | stroužek česneku, prolisovaný |
2 | jarní cibulky, na kolečka |
1 | zelená paprika, na proužky |
1 | červená paprika, na proužky |
1 | menší cibule, na měsíčky |
hrst nesolených arašídů | |
vařená rýže |
Postup přípravy
Promíchejte všechny suroviny na marinádu. Naložte do ní kuřecí maso a přiklopené nechte v lednici půl hodiny odpočívat.
V misce smíchejte všechny ingredience na omáčku a dejte stranou.
V rozpálené wok pánvi opečte maso, přisypte zeleninu s arašídy a pár minut restujte dokřupava. Přelijte omáčkou, promíchejte a povařte do zhoustnutí. Podávejte s rýží.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY