Kuře z jedné pánve
Ingredience
1 | lžíce slunečnicového oleje |
1 | cibule, pokrájená na tenká kolečka |
6 | kuřecích stehenních řízků, |
pokrájených na kostky velikosti sousta | |
1 | svitek skořice, přepůlený |
1 | lžička mletého koriandru |
1 | lžička mletého kmínu |
kůra a šťáva z jednoho citronu | |
400g | konzerva cizrny, slitá |
a propláchnutá | |
200 ml | kuřecího bio bujonu + sůl |
250 g | čerstvého špenátu |
Postup přípravy
1. Olej rozpalte ve velké pánvi s nepřilnavým dnem a vyšším okrajem. Pak na něm osmahněte cibuli, na mírném ohni to bude trvat zhruba pět minut. Plamen zvyšte a do pánve přidejte kuřecí maso a smažte tři minuty dozlatova nebo tak, jak to máte rádi. Přidejte veškerá koření, kůru z citronu a smažte další minutu. Poté dejte do pánve i okapanou cizrnu a kuřecí vývar. Přiklopte a nechte probublávat zhruba pět minut.
2. Odklopte, vyndejte svitek skořice a dosolte. Přidejte špenát, opět přiklopte a duste zhruba dvě minuty, aby se špenát spařil, promíchejte. Před podáváním pokapejte citronovou šťávou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY