Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuře naplocho s bylinkovým pestem

Další recepty a články

Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Teplý kuřecí salát s avokádem
Teplý kuřecí salát s...
Teplý kuřecí salát s avokádem
Teplý kuřecí salát s avokádem
Kuřecí špízy se salátem a...
Kuřecí špízy se...
Kuřecí špízy se salátem a...
Kuřecí špízy se salátem a...
Salát z grilovaných paprik s...
Salát z grilovaných...
Salát z grilovaných paprik s...
Salát z grilovaných paprik s...

Kuře naplocho s bylinkovým pestem

Co budete potřebovat

1 celé kuře
1 hrst bazalky
1 hrst koriandru
2 stroužky česneku
50 g vlašských ořechů
50 g parmazánu
1⁄2 citronu
80 ml olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1. Kuře položte hřbetem nahoru a vyřízněte páteř. Rukama roztlačte do stran obě půlky kuřete.
2. Na pesto rozmixujte bazalku, koriandr, česnek, ořechy, parmazán, kůru z 1⁄2 citronu, olej, sůl a pepř. Půl hrnku pesta odložte, zbylým potřete kuře ze všech stran. Nechte 2 hodiny odležet v chladu.
3. Kuře položte na rozpálený rošt a grilujte 20–30 minut z jedné strany. Pak ho otočte, potřete odloženým pestem a gril přiklopte. Grilujte dalších 20–30 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře naplocho s bylinkovým pestem

Hlavní chod Snadné Italská Saláty Párty Bezlepkové Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 1 kuře
(0)

Co budete potřebovat

1 celé kuře
1 hrst bazalky
1 hrst koriandru
2 stroužky česneku
50 g vlašských ořechů
50 g parmazánu
1⁄2 citronu
80 ml olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1. Kuře položte hřbetem nahoru a vyřízněte páteř. Rukama roztlačte do stran obě půlky kuřete.
2. Na pesto rozmixujte bazalku, koriandr, česnek, ořechy, parmazán, kůru z 1⁄2 citronu, olej, sůl a pepř. Půl hrnku pesta odložte, zbylým potřete kuře ze všech stran. Nechte 2 hodiny odležet v chladu.
3. Kuře položte na rozpálený rošt a grilujte 20–30 minut z jedné strany. Pak ho otočte, potřete odloženým pestem a gril přiklopte. Grilujte dalších 20–30 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Teplý kuřecí salát s avokádem
Teplý kuřecí salát s avokádem
Teplý kuřecí salát s avokádem
Teplý kuřecí salát s avokádem
Kuřecí špízy se salátem a...
Kuřecí špízy se salátem a...
Kuřecí špízy se salátem a...
Kuřecí špízy se salátem a...
Salát z grilovaných paprik s...
Salát z grilovaných paprik s...
Salát z grilovaných paprik s...
Salát z grilovaných paprik s...

Inspirujte se podobnými recepty