Kuře na šalotkách, žampionech a okurkách
Ingredience
12 | šalotek |
2 | kuřecí stehna |
sůl | |
pepř | |
máslo | |
250 g | žampionů |
6 | kyselých okurek |
500 ml | suchého bílého vína |
150 ml | zakysané smetany |
Postup přípravy
Šalotky oloupejte a kuřecí stehna ze všech stran osolte a opepřete. Pak je zprudka opečte na másle, aby se maso zatáhlo. Do pánve přidejte šalotky a žampiony a nechte vše zezlátnout. Poté do pánve přidejte rovněž okurky a víno. Přiveďte k varu, vařte 3–4 minuty, pak plamen snižte a vše nechte 20 minut probublávat. Nakonec vlijte smetanu, promíchejte a podle chuti osolte a opepřete.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY