×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuře ala bažant

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Kuře ala bažant

Co budete potřebovat

4 kuřecí stehenní nebo prsní řízky
100 g anglické slaniny - plátky
1 balení bramborových noků
čerstvý tymián
1 svazek mladé mrkve
1 cibule
3-4 stroužky česneku
divoké koření
tmavé pivo
sůl, pepř
petrželová nať
máslo
potravinářská nit

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 stupňů. Kuřecí maso nasolte a opepřete. Zabalte do slaniny, přiložte snítku tymiánu a zpevněte provázkem.

Rozpalte pánev a kousky masa opečte ze všech stran. Nakrájejte cibuli a oloupejte 3-4 stroužky česneku. Ty pak jen lehce zmáčkněte plochou stranou nože. Cibuli s česnekem vložte do pekáčku, přidejte divoké koření a zalijte tmavým pivem. Na to položte kousky masa, rozpůlené mrkvičky a dejte péct do trouby na cca 40 minut - dozlatova. Po upečení maso vyjměte z pekáčku a z výpeku udělejte šťávu, do které vmícháte oříšek másla. Noky uvařte dle návodu na obalu, scezené promíchejte se lžící másla a nasekanou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře ala bažant

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne , Tymián , Petržel kadeřavá
Průměrné hodnocení 3 (7)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

4 kuřecí stehenní nebo prsní řízky
100 g anglické slaniny - plátky
1 balení bramborových noků
čerstvý tymián
1 svazek mladé mrkve
1 cibule
3-4 stroužky česneku
divoké koření
tmavé pivo
sůl, pepř
petrželová nať
máslo
potravinářská nit

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 stupňů. Kuřecí maso nasolte a opepřete. Zabalte do slaniny, přiložte snítku tymiánu a zpevněte provázkem.

Rozpalte pánev a kousky masa opečte ze všech stran. Nakrájejte cibuli a oloupejte 3-4 stroužky česneku. Ty pak jen lehce zmáčkněte plochou stranou nože. Cibuli s česnekem vložte do pekáčku, přidejte divoké koření a zalijte tmavým pivem. Na to položte kousky masa, rozpůlené mrkvičky a dejte péct do trouby na cca 40 minut - dozlatova. Po upečení maso vyjměte z pekáčku a z výpeku udělejte šťávu, do které vmícháte oříšek másla. Noky uvařte dle návodu na obalu, scezené promíchejte se lžící másla a nasekanou petrželkou.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019