×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuře ala bažant

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Kuře ala bažant

Co budete potřebovat

4 kuřecí stehenní nebo prsní řízky
100 g anglické slaniny - plátky
1 balení bramborových noků
čerstvý tymián
1 svazek mladé mrkve
1 cibule
3-4 stroužky česneku
divoké koření
tmavé pivo
sůl, pepř
petrželová nať
máslo
potravinářská nit

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 stupňů. Kuřecí maso nasolte a opepřete. Zabalte do slaniny, přiložte snítku tymiánu a zpevněte provázkem.

Rozpalte pánev a kousky masa opečte ze všech stran. Nakrájejte cibuli a oloupejte 3-4 stroužky česneku. Ty pak jen lehce zmáčkněte plochou stranou nože. Cibuli s česnekem vložte do pekáčku, přidejte divoké koření a zalijte tmavým pivem. Na to položte kousky masa, rozpůlené mrkvičky a dejte péct do trouby na cca 40 minut - dozlatova. Po upečení maso vyjměte z pekáčku a z výpeku udělejte šťávu, do které vmícháte oříšek másla. Noky uvařte dle návodu na obalu, scezené promíchejte se lžící másla a nasekanou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře ala bažant

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne
Průměrné hodnocení 3 (6)

Co budete potřebovat

4 kuřecí stehenní nebo prsní řízky
100 g anglické slaniny - plátky
1 balení bramborových noků
čerstvý tymián
1 svazek mladé mrkve
1 cibule
3-4 stroužky česneku
divoké koření
tmavé pivo
sůl, pepř
petrželová nať
máslo
potravinářská nit

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 stupňů. Kuřecí maso nasolte a opepřete. Zabalte do slaniny, přiložte snítku tymiánu a zpevněte provázkem.

Rozpalte pánev a kousky masa opečte ze všech stran. Nakrájejte cibuli a oloupejte 3-4 stroužky česneku. Ty pak jen lehce zmáčkněte plochou stranou nože. Cibuli s česnekem vložte do pekáčku, přidejte divoké koření a zalijte tmavým pivem. Na to položte kousky masa, rozpůlené mrkvičky a dejte péct do trouby na cca 40 minut - dozlatova. Po upečení maso vyjměte z pekáčku a z výpeku udělejte šťávu, do které vmícháte oříšek másla. Noky uvařte dle návodu na obalu, scezené promíchejte se lžící másla a nasekanou petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat