Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krutí steak na pestrém salátku

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Krutí steak na pestrém salátku

Co budete potřebovat

400 g krůtích prsou
sůl, pepř
4 lžíce olivového oleje
1 svazek ředkviček
300 g bílého jogurtu
1 citron
1 hrst hladkolisté petrželky
½ hrsti čerstvé máty
100 g parmazánu
175 g listové zeleniny
1 limetka

Jak na to?

1. Osolené a opepřené maso vložte do zapékací mísy, přelijte olejem, zakryjte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 15 minut. Poté odkryjte a pečte ještě 5 minut dozlatova.
2. Omyté ředkvičky zbavené natě pokrájejte na tenké plátky.
3. V misce promíchejte jogurt s citronovou šťávou, nasekanými bylinkami, solí, pepřem a najemno strouhaným parmazánem.
4. Omytou listovou zeleninu rozložte na talíře, zasypte ředkvičkou, okolo rozložte plátky krůtího masa, měsíček limetky a podávejte s parmazánovou omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krutí steak na pestrém salátku

Hlavní chod Velmi snadné Maso Něco lehkého Bezlepkové Magazín 1/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (1)

Co budete potřebovat

400 g krůtích prsou
sůl, pepř
4 lžíce olivového oleje
1 svazek ředkviček
300 g bílého jogurtu
1 citron
1 hrst hladkolisté petrželky
½ hrsti čerstvé máty
100 g parmazánu
175 g listové zeleniny
1 limetka

Jak na to?

1. Osolené a opepřené maso vložte do zapékací mísy, přelijte olejem, zakryjte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 15 minut. Poté odkryjte a pečte ještě 5 minut dozlatova.
2. Omyté ředkvičky zbavené natě pokrájejte na tenké plátky.
3. V misce promíchejte jogurt s citronovou šťávou, nasekanými bylinkami, solí, pepřem a najemno strouhaným parmazánem.
4. Omytou listovou zeleninu rozložte na talíře, zasypte ředkvičkou, okolo rozložte plátky krůtího masa, měsíček limetky a podávejte s parmazánovou omáčkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty