Krutí steak na pestrém salátku
Ingredience
400 g | krůtích prsou |
sůl, pepř | |
4 | lžíce olivového oleje |
1 | svazek ředkviček |
300 g | bílého jogurtu |
1 | citron |
1 | hrst hladkolisté petrželky |
½ | hrsti čerstvé máty |
100 g | parmazánu |
175 g | listové zeleniny |
1 | limetka |
Postup přípravy
1. Osolené a opepřené maso vložte do zapékací mísy, přelijte olejem, zakryjte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 15 minut. Poté odkryjte a pečte ještě 5 minut dozlatova.
2. Omyté ředkvičky zbavené natě pokrájejte na tenké plátky.
3. V misce promíchejte jogurt s citronovou šťávou, nasekanými bylinkami, solí, pepřem a najemno strouhaným parmazánem.
4. Omytou listovou zeleninu rozložte na talíře, zasypte ředkvičkou, okolo rozložte plátky krůtího masa, měsíček limetky a podávejte s parmazánovou omáčkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY