Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

400 g krůtích prsou
sůl, pepř
4 lžíce olivového oleje
1 svazek ředkviček
300 g bílého jogurtu
1 citron
1 hrst hladkolisté petrželky
½ hrsti čerstvé máty
100 g parmazánu
175 g listové zeleniny
1 limetka

Postup přípravy

1. Osolené a opepřené maso vložte do zapékací mísy, přelijte olejem, zakryjte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 15 minut. Poté odkryjte a pečte ještě 5 minut dozlatova.
2. Omyté ředkvičky zbavené natě pokrájejte na tenké plátky.
3. V misce promíchejte jogurt s citronovou šťávou, nasekanými bylinkami, solí, pepřem a najemno strouhaným parmazánem.
4. Omytou listovou zeleninu rozložte na talíře, zasypte ředkvičkou, okolo rozložte plátky krůtího masa, měsíček limetky a podávejte s parmazánovou omáčkou.

Pomohl vám recept?
1hodnocení3

Další videorecepty