
Krutí steak na pestrém salátku
Postup přípravy
1. Osolené a opepřené maso vložte do zapékací mísy, přelijte olejem, zakryjte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 15 minut. Poté odkryjte a pečte ještě 5 minut dozlatova.
2. Omyté ředkvičky zbavené natě pokrájejte na tenké plátky.
3. V misce promíchejte jogurt s citronovou šťávou, nasekanými bylinkami, solí, pepřem a najemno strouhaným parmazánem.
4. Omytou listovou zeleninu rozložte na talíře, zasypte ředkvičkou, okolo rozložte plátky krůtího masa, měsíček limetky a podávejte s parmazánovou omáčkou.
Pomohl vám recept?
1hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod