1
Propláchnutý bulgur připravte dle návodu na obalu spolu s bujonem.
2
Jeden pomeranč vymačkejte, druhý oloupejte a vykrájejte z něj měsíčky dužiny bez slupky.
3
Očištěné a osolené krůtí řízky opečte s rozmarýnem v pánvi. Vyjměte, vložte máslo, rozinky, kešu a opražte. Vlijte pomerančovou šťávu a vmíchejte bulgur. Nakonec promíchejte s měsíčky pomeranče a posypte čerstvými bylinkami.
4
Podávejte s pokrájeným krůtím masem.
1
Propláchnutý bulgur připravte dle návodu na obalu spolu s bujonem.
2
Jeden pomeranč vymačkejte, druhý oloupejte a vykrájejte z něj měsíčky dužiny bez slupky.
3
Očištěné a osolené krůtí řízky opečte s rozmarýnem v pánvi. Vyjměte, vložte máslo, rozinky, kešu a opražte. Vlijte pomerančovou šťávu a vmíchejte bulgur. Nakonec promíchejte s měsíčky pomeranče a posypte čerstvými bylinkami.
4
Podávejte s pokrájeným krůtím masem.