1
Troubu předehřejte na 180 °C. Smíchejte hrst kopru, máty a petrželky, ½ lžičky citronové kůry a 2 lžíce citronové šťávy se lžící chilli pasty. Osolte, opepřete a důkladně vetřete do krůtího masa a nechte marinovat až 24 hodin v lednici.
2
Na velký kus alobalové fólie položte maso s marinádou a zalijte vínem. Přiklopte dalším kusem fólie a okraje pevně spojte. Přesuňte na plech a pečte 30 minut.
3
Bulgur uvařte podle návodu na obalu. Smíchejte se zbylými bylinkami, ½ lžičkou citronové kůry a 2 lžícemi citrónové šťávy, pokrájenými rajčaty, okurkou a olivami.
4
Krůtí prsa nakrájejte a servírujte spolu se salátem.
5
TIP: : vyzkoušejte rajčata z naší Tržnice
6
VITAMIN C - zdroj vitaminu C, přispívá k normální funkci imunitního systému
1
Troubu předehřejte na 180 °C. Smíchejte hrst kopru, máty a petrželky, ½ lžičky citronové kůry a 2 lžíce citronové šťávy se lžící chilli pasty. Osolte, opepřete a důkladně vetřete do krůtího masa a nechte marinovat až 24 hodin v lednici.
2
Na velký kus alobalové fólie položte maso s marinádou a zalijte vínem. Přiklopte dalším kusem fólie a okraje pevně spojte. Přesuňte na plech a pečte 30 minut.
3
Bulgur uvařte podle návodu na obalu. Smíchejte se zbylými bylinkami, ½ lžičkou citronové kůry a 2 lžícemi citrónové šťávy, pokrájenými rajčaty, okurkou a olivami.
4
Krůtí prsa nakrájejte a servírujte spolu se salátem.
5
TIP: : vyzkoušejte rajčata z naší Tržnice
6
VITAMIN C - zdroj vitaminu C, přispívá k normální funkci imunitního systému