1
Osolte a opepřete 300 g očištěných krůtích prsou. Na pánvi vhodné do trouby rozehřejte 3 lžíce sezamového oleje a opečte maso z obou stran dozlatova. Pánev přendejte do trouby a pečte na 180 °C po dobu 15 minut. Maso vyndejte a po vychladnutí natrhejte vidličkami na kousky. Ve stejné pánvi si zprudka na lžíci sezamového oleje orestujte 400 g směsi pro japonskou kuchyni a nechte vychladnout.
2
Dvě dobře omyté jarní cibulky nakrájejte na šikmé proužky, omytou salátovou okurku pomocí škrabky na široké nudle a oloupané mango na tenké plátky.
3
Připravenou orestovanou i čerstvou zeleninu a ovoce vložte do větší mísy a promíchejte se 100 g kokosových plátků, hrstí omyté čerstvé máty pokrájené na nudličky, 3 lžícemi chilli omáčky a šťávou z 1 limety.
4
Zeleninovou směs rozdělte do talířů a zasypte trhaným krůtím masem, pepřem a zbylou hrstí nasekané čerstvé máty.
1
Osolte a opepřete 300 g očištěných krůtích prsou. Na pánvi vhodné do trouby rozehřejte 3 lžíce sezamového oleje a opečte maso z obou stran dozlatova. Pánev přendejte do trouby a pečte na 180 °C po dobu 15 minut. Maso vyndejte a po vychladnutí natrhejte vidličkami na kousky. Ve stejné pánvi si zprudka na lžíci sezamového oleje orestujte 400 g směsi pro japonskou kuchyni a nechte vychladnout.
2
Dvě dobře omyté jarní cibulky nakrájejte na šikmé proužky, omytou salátovou okurku pomocí škrabky na široké nudle a oloupané mango na tenké plátky.
3
Připravenou orestovanou i čerstvou zeleninu a ovoce vložte do větší mísy a promíchejte se 100 g kokosových plátků, hrstí omyté čerstvé máty pokrájené na nudličky, 3 lžícemi chilli omáčky a šťávou z 1 limety.
4
Zeleninovou směs rozdělte do talířů a zasypte trhaným krůtím masem, pepřem a zbylou hrstí nasekané čerstvé máty.