Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krůtí na divoko

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Krůtí na divoko

Co budete potřebovat

500 g noků
250 g krůtích prsou
sůl
pepř
3 lžíce olivového oleje
150 g cibule
130 g mrkve
130 g červené papriky
130 g žampionů
3 stroužky česneku
1 lžička sušené bazalky
1 špetka sušeného fenyklu
120 ml suchého bílého vína
3 lžíce rajčatového protlaku
1 plechovka krájených loupaných rajčat
1 lžíce strouhaného parmazánu
1 hrst čerstvé bazalky
50 g vlašských ořechů

Jak na to?

1. Noky uvařte podle návodu na obalu a dejte stranou.
2. Krůtí prsa osolte, opepřete a opečte dozlatova na lžíci oleje. Dejte stranou.
3. Na 2 lžících oleje opékejte cibuli. Po chvíli přidejte pokrájenou mrkev, papriku a žampiony. Minutu společně restujte. Přidejte prolisovaný česnek, sušenou bazalku a fenykl.
4. Do pánve přidejte víno a vařte dvě minuty. Přidejte rajčatový protlak, krájená loupaná rajčata, maso a za občasného promíchávání nechte dalších 5 minut probublávat. Maso natrhejte pomocí vidliček.
5. Odstraňte z ohně a vmíchejte parmazán. Dochuťte solí a pepřem. Servírujte s noky a ozdobte čerstvou bazalkou a vlašskými ořechy.

TIP : vyzkoušejte přidat mrkev z naší Tržnice
Vitamin A - zdroj vitamin A , přispívá k udržení normálního stavu zraku





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krůtí na divoko

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

500 g noků
250 g krůtích prsou
sůl
pepř
3 lžíce olivového oleje
150 g cibule
130 g mrkve
130 g červené papriky
130 g žampionů
3 stroužky česneku
1 lžička sušené bazalky
1 špetka sušeného fenyklu
120 ml suchého bílého vína
3 lžíce rajčatového protlaku
1 plechovka krájených loupaných rajčat
1 lžíce strouhaného parmazánu
1 hrst čerstvé bazalky
50 g vlašských ořechů

Jak na to?

1. Noky uvařte podle návodu na obalu a dejte stranou.
2. Krůtí prsa osolte, opepřete a opečte dozlatova na lžíci oleje. Dejte stranou.
3. Na 2 lžících oleje opékejte cibuli. Po chvíli přidejte pokrájenou mrkev, papriku a žampiony. Minutu společně restujte. Přidejte prolisovaný česnek, sušenou bazalku a fenykl.
4. Do pánve přidejte víno a vařte dvě minuty. Přidejte rajčatový protlak, krájená loupaná rajčata, maso a za občasného promíchávání nechte dalších 5 minut probublávat. Maso natrhejte pomocí vidliček.
5. Odstraňte z ohně a vmíchejte parmazán. Dochuťte solí a pepřem. Servírujte s noky a ozdobte čerstvou bazalkou a vlašskými ořechy.

TIP : vyzkoušejte přidat mrkev z naší Tržnice
Vitamin A - zdroj vitamin A , přispívá k udržení normálního stavu zraku

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty