Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 lžíce olivového oleje NP Bio
500 g krůtích prsních řízků NP Bio
2 mrkve NP Bio
2 červené papriky NP Bio
1 lžička mleté červené papriky
sůl
pepř
500 ml vody
2 rajčata keříková NP Bio
150 g ovesných vloček NP Bio
1 lžička kmínu
1 žitnopšeničný chléb NP Bio

Postup přípravy

1. V hrnci rozpalte olej a maso nakrájené na kostky zprudka orestujte.

2. Mrkev a papriku omyjte, mrkev oloupejte a vše nakrájejte na stejně velké větší kousky. Vsypte je k masu a znovu opékejte. Vše zaprašte paprikou, osolte a opepřete.

3. Zalijte vodou a přiveďte k varu. Pak stáhněte stupeň ohřevu a nechte probublávat. Přidejte omytá, nakrájená rajčata a vařte 15 minut. Ovesné vločky vsypte 5 minut před koncem a dochuťte solí, pepřem a kmínem.

4. Podávejte s plátky žitnopšeničného chleba.

Pomohl vám recept?
4hodnocení5

Další videorecepty