
Křupavé rybí prsty

Snadné
31-45 minut
4/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Mouka hladká
- Sůl
- Pepř
- Treska filet 600 g
- Vejce 2 ks
- Strouhanka
- Olej olivový
- Kopr
- Jogurt řecký 1 ks
- Pažitka čerstvá
- Mouka hladká
- Sůl
- Pepř
- Treska filet 600 g
- Vejce 2 ks
- Strouhanka
- Olej olivový
- Kopr
- Jogurt řecký 1 ks
- Pažitka čerstvá
Příprava
- 1Troubu předehřejte na 200 °C. Mouku promíchejte se solí a pepřem a obalte v ní kousky ryby. Pak je namočte do vajec a obalte ve strouhance.
- 2Plech vyložte pečicím papírem. Položte na něj obalené kousky ryb, pokapejte je olivovým olejem a pečte pěkně dokřupava, asi 15 minut.
- 3Jogurt promíchejte s bylinkami a solí a podávejte k rybím prstům.
- 1Troubu předehřejte na 200 °C. Mouku promíchejte se solí a pepřem a obalte v ní kousky ryby. Pak je namočte do vajec a obalte ve strouhance.
- 2Plech vyložte pečicím papírem. Položte na něj obalené kousky ryb, pokapejte je olivovým olejem a pečte pěkně dokřupava, asi 15 minut.
- 3Jogurt promíchejte s bylinkami a solí a podávejte k rybím prstům.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.