Krevety na česnekovém másle se špagetami
Ingredience
1 | balení špaget |
15 g | másla |
4 | stroužky česneku |
300 g | loupaných mražených krevet |
Sůl a pepř | |
½ | lžičky chilli vloček |
100 ml | bílého vína |
½ | citronu |
1 | hrst petrželky |
150 g | parmazánu |
Postup přípravy
1. Špagety uvařte dle návodu al dente.
2. V pánvi na mírném plamenu rozehřejte máslo. Vložte nadrobno pokrájený česnek, krevety a opékejte 3 minuty. Osolte, opepřete, vsypte chilli a podlijte bílým vínem. Nechte odpařit a odstavte z ohně.
3. Zakápněte citronovou šťávou, vmíchejte petrželku a nakonec promíchejte se scezenými špagetami.
4. Podávejte se strouhaným parmazánem, posypané petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY