Krémová polévka z červené čočky
Ingredience
4 | lžíce sezamového oleje NP Bio |
1 | cibule NP Bio, pokrájená nadrobno |
1 | stroužek česneku NP Bio, pokrájený na plátky |
2 | mrkve NP Bio, pokrájené na kostky |
4 | brambory NP Bio, pokrájené na kostky |
150 g | červené čočky NP Bio, propláchnuté |
1 | červená paprika NP Bio, pokrájená nahrubo |
Bio sůl | |
1 | litr vody |
1 | kostka zeleninového bujónu NP Bio |
100 g | sterilované kukuřice NP Bio |
Nadrobno pokrájená zelenina na ozdobu |
Postup přípravy
Na oleji krátce orestujte cibuli, česnek, mrkev a brambory. Osolte a přidejte čočku s paprikou. Zalijte vodou, vložte zeleninový bujón, kukuřici a vařte do změknutí čočky i brambor, asi 15 minut. Poté polévku rozmixujte dohladka. Servírujte se lžící zakysané smetany a čerstvou zeleninou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY