
Královská kuřecí prsa s balsamikovými žampiony a tymiánem
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, u kterých je o zvířata dobře postaráno. S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Postup přípravy
1. Oloupané stroužky česneku a očištěné žampiony nakrájejte na plátky. Omytá kuřecí prsa osolte a opepřete.
2. Maso zprudka opečte v pánvi na rozehřátém oleji 3 minuty z každé strany dozlatova. Vyjměte z pánve, přendejte do pekáčku a pečte 8–10 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
3. Česnek a žampiony mezitím vložte do výpeku v pánvi a restujte do změknutí žampionů. Podlijte vodou, přidejte balsamikový ocet, lístky tymiánu a nechte zredukovat.
4. Kuřecí prsa nakrájejte na plátky a servírujte s balsamikovými žampiony. Můžete podávat s rýží.
Pomohl vám recept?
1hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod