×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Koláč s karamelizovanou cibulí

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Koláč s karamelizovanou cibulí

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje AQ
2 cibule AQ
1 červená paprika
2 pláty listového těsta
100 g lučiny
80 g černých oliv
hrst bazalkových lístků AQ

Jak na to?

Olej rozpalte v pánvi. Přidejte kolečka cibule a na středním plameni 15 minut opékejte, aby zkaramelizovala. Mezitím rozpalte gril, na plech dejte obě půlky papriky řeznou stranou dolů a grilujte asi 10 minut, aby se na povrchu utvořily puchýřky a slupka místy zčernala. Pak půlky přendejte do mísy, přiklopte potravinářskou fólií a nechte zchladnout. Poté oloupejte slupku a nakrájejte papriku na nudličky.
Troubu předehřejte na 220 °C. Plech vyložte pečicím papírem, jeden plát těsta na něj rozbalte, navrch rozprostřete cibuli, kousky papriky, rozdrobte lučinu, přidejte olivy a bazalku, přiklopte druhým plátem, konce stlačte k sobě vidličkou. Pečte asi 40 minut dozlatova. Podávejte ozdobené bazalkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Koláč s karamelizovanou cibulí

Snídaně Snadné Česká Chuťovky Pečení Bazalka Magazín 12/2013
Průměrné hodnocení 5 (5)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje AQ
2 cibule AQ
1 červená paprika
2 pláty listového těsta
100 g lučiny
80 g černých oliv
hrst bazalkových lístků AQ

Jak na to?

Olej rozpalte v pánvi. Přidejte kolečka cibule a na středním plameni 15 minut opékejte, aby zkaramelizovala. Mezitím rozpalte gril, na plech dejte obě půlky papriky řeznou stranou dolů a grilujte asi 10 minut, aby se na povrchu utvořily puchýřky a slupka místy zčernala. Pak půlky přendejte do mísy, přiklopte potravinářskou fólií a nechte zchladnout. Poté oloupejte slupku a nakrájejte papriku na nudličky.
Troubu předehřejte na 220 °C. Plech vyložte pečicím papírem, jeden plát těsta na něj rozbalte, navrch rozprostřete cibuli, kousky papriky, rozdrobte lučinu, přidejte olivy a bazalku, přiklopte druhým plátem, konce stlačte k sobě vidličkou. Pečte asi 40 minut dozlatova. Podávejte ozdobené bazalkou.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019