Klobásky s jablky
Ingredience
500 g | brambor , oloupaných, |
nakrájených na kousky | |
2 | lžíce + oříšek másla |
4 | lžíce zakysané smetany BASIC |
sůl a čerstvě mletý pepř | |
½ | lžíce olivového oleje BASIC |
2 | jablka, nakrájená na 12 klínků |
8 | bílých klobásek |
1 | cibule, nakrájená na kolečka |
400 ml | cidru |
1 | lžíce plnotučné hořčice |
Postup přípravy
Brambory uvařte doměkka, slijte je a rozšťouchejte se 2 lžícemi másla a s 1 lžící zakysané smetany na kaši. Osolte. Ve velké pánvi rozehřejte oříšek másla a olej. Přidejte jablka a opékejte je z každé strany dozlatova. Jablka vyberte z pánve a nechte je stranou. Do stejné pánve vložte klobásky a cibuli a opékejte 6–7 minut ze všech stran. V kastrůlku přiveďte k varu cidre a pod poklicí vařte 10 minut. Pak přimíchejte hořčici, zbývající zakysanou smetanu a jablka. Osolte, opepřete. Podávejte s klobáskami a bramborovou kaší.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY