Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Klobásky s bramborovým salátem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Klobásky s bramborovým salátem

Co budete potřebovat

12 kusů klobásek
Bramborový salát:
600 g salátových brambor
300 g chřestu
1 menší červená cibule
1 hrst hladkolisté petržele
6 kusů nakládaných okurek
4 lžíce vinného octa
80 ml olivového oleje
Sůl, pepř

Jak na to?

Brambory dobře omyjte a i se slupkou dejte vařit do hrnce s osolenou vodou. Vařte doměkka. Brambory sceďte a nakrájejte na větší kostky. Chřest zbavte dřevnatých stonků a vložte na rozpálený gril společně s klobáskami. Opékejte dozlatova ze všech stran. Chřest nakrájejte na kousky 4 cm velké a přidejte je bramborám. Cibuli a okurky nakrájejte na tenké plátky a petržel nasekejte najemno. Vše přidejte do mísy k bramborám. Připravte zálivku z olivového oleje, vinného octa, soli a pepře. Přelijte přes salát a vše dobře promíchejte. Salát můžete podávat ještě lehce teplý nebo ho naopak nechte pár hodin odležet v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Klobásky s bramborovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Videorecept , Petržel kadeřavá Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

12 kusů klobásek
Bramborový salát:
600 g salátových brambor
300 g chřestu
1 menší červená cibule
1 hrst hladkolisté petržele
6 kusů nakládaných okurek
4 lžíce vinného octa
80 ml olivového oleje
Sůl, pepř

Jak na to?

Brambory dobře omyjte a i se slupkou dejte vařit do hrnce s osolenou vodou. Vařte doměkka. Brambory sceďte a nakrájejte na větší kostky. Chřest zbavte dřevnatých stonků a vložte na rozpálený gril společně s klobáskami. Opékejte dozlatova ze všech stran. Chřest nakrájejte na kousky 4 cm velké a přidejte je bramborám. Cibuli a okurky nakrájejte na tenké plátky a petržel nasekejte najemno. Vše přidejte do mísy k bramborám. Připravte zálivku z olivového oleje, vinného octa, soli a pepře. Přelijte přes salát a vše dobře promíchejte. Salát můžete podávat ještě lehce teplý nebo ho naopak nechte pár hodin odležet v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty