×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Klobásky s bramborovým salátem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Klobásky s bramborovým salátem

Co budete potřebovat

12 kusů klobásek
Bramborový salát:
600 g salátových brambor
300 g chřestu
1 menší červená cibule
1 hrst hladkolisté petržele
6 kusů nakládaných okurek
4 lžíce vinného octa
80 ml olivového oleje
Sůl, pepř

Jak na to?

Brambory dobře omyjte a i se slupkou dejte vařit do hrnce s osolenou vodou. Vařte doměkka. Brambory sceďte a nakrájejte na větší kostky. Chřest zbavte dřevnatých stonků a vložte na rozpálený gril společně s klobáskami. Opékejte dozlatova ze všech stran. Chřest nakrájejte na kousky 4 cm velké a přidejte je bramborám. Cibuli a okurky nakrájejte na tenké plátky a petržel nasekejte najemno. Vše přidejte do mísy k bramborám. Připravte zálivku z olivového oleje, vinného octa, soli a pepře. Přelijte přes salát a vše dobře promíchejte. Salát můžete podávat ještě lehce teplý nebo ho naopak nechte pár hodin odležet v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Klobásky s bramborovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Videorecept , Petržel kadeřavá Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

12 kusů klobásek
Bramborový salát:
600 g salátových brambor
300 g chřestu
1 menší červená cibule
1 hrst hladkolisté petržele
6 kusů nakládaných okurek
4 lžíce vinného octa
80 ml olivového oleje
Sůl, pepř

Jak na to?

Brambory dobře omyjte a i se slupkou dejte vařit do hrnce s osolenou vodou. Vařte doměkka. Brambory sceďte a nakrájejte na větší kostky. Chřest zbavte dřevnatých stonků a vložte na rozpálený gril společně s klobáskami. Opékejte dozlatova ze všech stran. Chřest nakrájejte na kousky 4 cm velké a přidejte je bramborám. Cibuli a okurky nakrájejte na tenké plátky a petržel nasekejte najemno. Vše přidejte do mísy k bramborám. Připravte zálivku z olivového oleje, vinného octa, soli a pepře. Přelijte přes salát a vše dobře promíchejte. Salát můžete podávat ještě lehce teplý nebo ho naopak nechte pár hodin odležet v lednici.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019