×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kedlubnový salát se sezamovou solí

Další recepty a články

Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát...
Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Teplý kuskusový salát s...
Teplý kuskusový...
Teplý kuskusový salát s...
Teplý kuskusový salát s...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový...
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát

Kedlubnový salát se sezamovou solí

Co budete potřebovat

2 kedlubny i s listy
2 mrkve
1 svazek ředkviček
1 jarní cibulka
1 lžíce olivového oleje
3 lžíce limetkové šťávy
2 lžičky medu
1 lžíce sezamu
1/2 lžičky soli

Jak na to?

Kedlubny oloupejte, mladé listy ale nevyhazujte. Kedlubnovou bulvu a mrkve nakrájejte na jemné proužky, ředkvičky na čtvrtinky, jarní cibulku na kolečka. Kedlubnové listy důkladně operte a nakrájejte.
Všechnu zeleninu promíchejte a zalijte dresinkem z oleje, limetové šťávy a medu. Sezam nasucho opečte na pánvi, až semínka lehce zhnědnou. Potom v hmoždíři rozemněte se solí a nasypte na salát.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kedlubnový salát se sezamovou solí

Hlavní chod Velmi snadné Saláty Něco lehkého Vegetariánské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 3/2018 Počet porcí: 2
(0)
Křupavý a svěží salát vám zaručeně spraví náladu a pozvedne sebevědomí při jarním detoxu. Přidali jsme do něj i mladé kedlubnové listy, které obsahují více vitamínu C, vápníku, draslíku i železa než samotná bulva.

Co budete potřebovat

2 kedlubny i s listy
2 mrkve
1 svazek ředkviček
1 jarní cibulka
1 lžíce olivového oleje
3 lžíce limetkové šťávy
2 lžičky medu
1 lžíce sezamu
1/2 lžičky soli

Jak na to?

Kedlubny oloupejte, mladé listy ale nevyhazujte. Kedlubnovou bulvu a mrkve nakrájejte na jemné proužky, ředkvičky na čtvrtinky, jarní cibulku na kolečka. Kedlubnové listy důkladně operte a nakrájejte.
Všechnu zeleninu promíchejte a zalijte dresinkem z oleje, limetové šťávy a medu. Sezam nasucho opečte na pánvi, až semínka lehce zhnědnou. Potom v hmoždíři rozemněte se solí a nasypte na salát.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Teplý kuskusový salát s...
Teplý kuskusový salát s...
Teplý kuskusový salát s...
Teplý kuskusový salát s...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat