Kedlubnový salát se sezamovou solí
Co budete potřebovat
Jak na to?
Kedlubny oloupejte, mladé listy ale nevyhazujte. Kedlubnovou bulvu a mrkve nakrájejte na jemné proužky, ředkvičky na čtvrtinky, jarní cibulku na kolečka. Kedlubnové listy důkladně operte a nakrájejte.
Všechnu zeleninu promíchejte a zalijte dresinkem z oleje, limetové šťávy a medu. Sezam nasucho opečte na pánvi, až semínka lehce zhnědnou. Potom v hmoždíři rozemněte se solí a nasypte na salát.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Kedlubnový salát se sezamovou solí
Co budete potřebovat
Jak na to?
Kedlubny oloupejte, mladé listy ale nevyhazujte. Kedlubnovou bulvu a mrkve nakrájejte na jemné proužky, ředkvičky na čtvrtinky, jarní cibulku na kolečka. Kedlubnové listy důkladně operte a nakrájejte.
Všechnu zeleninu promíchejte a zalijte dresinkem z oleje, limetové šťávy a medu. Sezam nasucho opečte na pánvi, až semínka lehce zhnědnou. Potom v hmoždíři rozemněte se solí a nasypte na salát.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio