Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Karbanátky z brambor a uzené makrely

Další recepty a články

Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s...
Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s kokosovými...
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s...
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s chia semínky
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu...
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu plněné dipem
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro...
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro jarní rána

Karbanátky z brambor a uzené makrely

Co budete potřebovat

300 g vychladlých vařených brambor,
rozšťouchaných
4 jarní cibulky, na kolečka
1 lžíce strouhaného křenu BASIC, krenexu
nebo jiné křenové omáčky
250 g uzené makrely AQ, bez kůže a kostí
2 lžíce hladké mouky BASIC
1 vejce, prošlehané
85 g strouhanky
olej na smažení BASIC
listový salát a klínky citronu k podávání

Jak na to?

Ve velké misce promíchejte brambory, nakrájenou cibulku, křen a kousky makrely. Vytvarujte osm karbanátků. Obalte je v mouce, potom v prošlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej a karbanátky na něm z obou stran opečte dozlatova; trvá to asi 5 minut z každé strany. Podávejte s listovým salátem a klínky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Karbanátky z brambor a uzené makrely

Velmi snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

300 g vychladlých vařených brambor,
rozšťouchaných
4 jarní cibulky, na kolečka
1 lžíce strouhaného křenu BASIC, krenexu
nebo jiné křenové omáčky
250 g uzené makrely AQ, bez kůže a kostí
2 lžíce hladké mouky BASIC
1 vejce, prošlehané
85 g strouhanky
olej na smažení BASIC
listový salát a klínky citronu k podávání

Jak na to?

Ve velké misce promíchejte brambory, nakrájenou cibulku, křen a kousky makrely. Vytvarujte osm karbanátků. Obalte je v mouce, potom v prošlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej a karbanátky na něm z obou stran opečte dozlatova; trvá to asi 5 minut z každé strany. Podávejte s listovým salátem a klínky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s kokosovými...
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s chia semínky
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu plněné dipem
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro jarní rána

Inspirujte se podobnými recepty