×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Karbanátky z brambor a uzené makrely

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Karbanátky z brambor a uzené makrely

Co budete potřebovat

300 g vychladlých vařených brambor,
rozšťouchaných
4 jarní cibulky, na kolečka
1 lžíce strouhaného křenu BASIC, krenexu
nebo jiné křenové omáčky
250 g uzené makrely AQ, bez kůže a kostí
2 lžíce hladké mouky BASIC
1 vejce, prošlehané
85 g strouhanky
olej na smažení BASIC
listový salát a klínky citronu k podávání

Jak na to?

Ve velké misce promíchejte brambory, nakrájenou cibulku, křen a kousky makrely. Vytvarujte osm karbanátků. Obalte je v mouce, potom v prošlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej a karbanátky na něm z obou stran opečte dozlatova; trvá to asi 5 minut z každé strany. Podávejte s listovým salátem a klínky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Karbanátky z brambor a uzené makrely

Velmi snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

300 g vychladlých vařených brambor,
rozšťouchaných
4 jarní cibulky, na kolečka
1 lžíce strouhaného křenu BASIC, krenexu
nebo jiné křenové omáčky
250 g uzené makrely AQ, bez kůže a kostí
2 lžíce hladké mouky BASIC
1 vejce, prošlehané
85 g strouhanky
olej na smažení BASIC
listový salát a klínky citronu k podávání

Jak na to?

Ve velké misce promíchejte brambory, nakrájenou cibulku, křen a kousky makrely. Vytvarujte osm karbanátků. Obalte je v mouce, potom v prošlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej a karbanátky na něm z obou stran opečte dozlatova; trvá to asi 5 minut z každé strany. Podávejte s listovým salátem a klínky citronu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty