Karbanátky z brambor a uzené makrely
Ingredience
300 g | vychladlých vařených brambor, |
rozšťouchaných | |
4 | jarní cibulky, na kolečka |
1 | lžíce strouhaného křenu BASIC, krenexu |
nebo jiné křenové omáčky | |
250 g | uzené makrely AQ, bez kůže a kostí |
2 | lžíce hladké mouky BASIC |
1 | vejce, prošlehané |
85 g | strouhanky |
olej na smažení BASIC | |
listový salát a klínky citronu k podávání |
Postup přípravy
Ve velké misce promíchejte brambory, nakrájenou cibulku, křen a kousky makrely. Vytvarujte osm karbanátků. Obalte je v mouce, potom v prošlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej a karbanátky na něm z obou stran opečte dozlatova; trvá to asi 5 minut z každé strany. Podávejte s listovým salátem a klínky citronu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY