×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Karbanátky z brambor a uzené makrely

Další recepty a články

Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové...
Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové kroketky
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s...
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s ovesnými...
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie...
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie plné energie
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí

Karbanátky z brambor a uzené makrely

Co budete potřebovat

300 g vychladlých vařených brambor,
rozšťouchaných
4 jarní cibulky, na kolečka
1 lžíce strouhaného křenu BASIC, krenexu
nebo jiné křenové omáčky
250 g uzené makrely AQ, bez kůže a kostí
2 lžíce hladké mouky BASIC
1 vejce, prošlehané
85 g strouhanky
olej na smažení BASIC
listový salát a klínky citronu k podávání

Jak na to?

Ve velké misce promíchejte brambory, nakrájenou cibulku, křen a kousky makrely. Vytvarujte osm karbanátků. Obalte je v mouce, potom v prošlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej a karbanátky na něm z obou stran opečte dozlatova; trvá to asi 5 minut z každé strany. Podávejte s listovým salátem a klínky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Karbanátky z brambor a uzené makrely

Velmi snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

300 g vychladlých vařených brambor,
rozšťouchaných
4 jarní cibulky, na kolečka
1 lžíce strouhaného křenu BASIC, krenexu
nebo jiné křenové omáčky
250 g uzené makrely AQ, bez kůže a kostí
2 lžíce hladké mouky BASIC
1 vejce, prošlehané
85 g strouhanky
olej na smažení BASIC
listový salát a klínky citronu k podávání

Jak na to?

Ve velké misce promíchejte brambory, nakrájenou cibulku, křen a kousky makrely. Vytvarujte osm karbanátků. Obalte je v mouce, potom v prošlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej a karbanátky na něm z obou stran opečte dozlatova; trvá to asi 5 minut z každé strany. Podávejte s listovým salátem a klínky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové kroketky
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s ovesnými...
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie plné energie
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí

Inspirujte se podobnými recepty