×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Karbanátky z brambor a uzené makrely

Další recepty a články

Burger z červené čočky
Burger z červené...
Burger z červené čočky
Burger z červené čočky
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaný...
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaným...
Farmářský salát
Farmářský salát
Farmářský salát
Farmářský salát
Hosomaki
Hosomaki
Hosomaki
Hosomaki

Karbanátky z brambor a uzené makrely

Co budete potřebovat

300 g vychladlých vařených brambor,
rozšťouchaných
4 jarní cibulky, na kolečka
1 lžíce strouhaného křenu BASIC, krenexu
nebo jiné křenové omáčky
250 g uzené makrely AQ, bez kůže a kostí
2 lžíce hladké mouky BASIC
1 vejce, prošlehané
85 g strouhanky
olej na smažení BASIC
listový salát a klínky citronu k podávání

Jak na to?

Ve velké misce promíchejte brambory, nakrájenou cibulku, křen a kousky makrely. Vytvarujte osm karbanátků. Obalte je v mouce, potom v prošlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej a karbanátky na něm z obou stran opečte dozlatova; trvá to asi 5 minut z každé strany. Podávejte s listovým salátem a klínky citronu.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Karbanátky z brambor a uzené makrely

Velmi snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

300 g vychladlých vařených brambor,
rozšťouchaných
4 jarní cibulky, na kolečka
1 lžíce strouhaného křenu BASIC, krenexu
nebo jiné křenové omáčky
250 g uzené makrely AQ, bez kůže a kostí
2 lžíce hladké mouky BASIC
1 vejce, prošlehané
85 g strouhanky
olej na smažení BASIC
listový salát a klínky citronu k podávání

Jak na to?

Ve velké misce promíchejte brambory, nakrájenou cibulku, křen a kousky makrely. Vytvarujte osm karbanátků. Obalte je v mouce, potom v prošlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej a karbanátky na něm z obou stran opečte dozlatova; trvá to asi 5 minut z každé strany. Podávejte s listovým salátem a klínky citronu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Burger z červené čočky
Burger z červené čočky
Burger z červené čočky
Burger z červené čočky
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaným...
Farmářský salát
Farmářský salát
Farmářský salát
Farmářský salát
Hosomaki
Hosomaki
Hosomaki
Hosomaki

Inspirujte se podobnými recepty