Karamelizovaná kuřecí křídla
Ingredience
1 kg | kuřecích křídel |
60 ml | sherry octa nebo červeného vinného octa |
1 | lžička krupicového cukru |
sůl AQ | |
mrkev | |
řapíkatý celer | |
Na dip: | |
---|---|
120 g | zakysané smetany AQ |
2–3 | lžíce pažitky AQ |
2 | lžíce citronové šťávy |
1 | lžíce citronové kůry |
½ | lžičky papriky |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 220 °C. Omytá a osušená kuřecí křídla dejte do mísy, zalijte směsí octa, cukru a soli a důkladně promíchejte. Dejte na 20 minut do lednice, pak přendejte na plech a pečte 40–45 minut dozlatova. Všechny přísady na dip smíchejte a dejte stranou. Křídla podávejte s dipem a zeleninovými hranolky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY