×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Karamelizovaná cibule

Další recepty a články

Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Francouzské tousty
Francouzské tousty
Francouzské tousty
Francouzské tousty

Karamelizovaná cibule

Co budete potřebovat

50 g másla
1 lžíce olivového oleje
1 velká cibule, nakrájená na kolečka
1 lžička cukru

Jak na to?

Máslo a olej rozehřejte v širší pánvi, přidejte kolečka cibule a opékejte deset minut pěkně dozlatova.
Vmíchejte cukr a zahřívejte dalších pár minut. Přendejte do mísy a nechte zchladnout.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Karamelizovaná cibule

Velmi snadné Francouzská Vegetariánské Magazín 3/2011
Průměrné hodnocení 4.1 (46)

Co budete potřebovat

50 g másla
1 lžíce olivového oleje
1 velká cibule, nakrájená na kolečka
1 lžička cukru

Jak na to?

Máslo a olej rozehřejte v širší pánvi, přidejte kolečka cibule a opékejte deset minut pěkně dozlatova.
Vmíchejte cukr a zahřívejte dalších pár minut. Přendejte do mísy a nechte zchladnout.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Francouzské tousty
Francouzské tousty
Francouzské tousty
Francouzské tousty

Inspirujte se podobnými recepty