×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Karamelizovaná cibule

Další recepty a články

Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Snadné ratatouille
Snadné ratatouille
Snadné ratatouille
Snadné ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Francouzské tousty
Francouzské tousty
Francouzské tousty
Francouzské tousty

Karamelizovaná cibule

Co budete potřebovat

50 g másla
1 lžíce olivového oleje
1 velká cibule, nakrájená na kolečka
1 lžička cukru

Jak na to?

Máslo a olej rozehřejte v širší pánvi, přidejte kolečka cibule a opékejte deset minut pěkně dozlatova.
Vmíchejte cukr a zahřívejte dalších pár minut. Přendejte do mísy a nechte zchladnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Karamelizovaná cibule

Velmi snadné Francouzská Vegetariánské Magazín 3/2011
Průměrné hodnocení 4 (57)

Co budete potřebovat

50 g másla
1 lžíce olivového oleje
1 velká cibule, nakrájená na kolečka
1 lžička cukru

Jak na to?

Máslo a olej rozehřejte v širší pánvi, přidejte kolečka cibule a opékejte deset minut pěkně dozlatova.
Vmíchejte cukr a zahřívejte dalších pár minut. Přendejte do mísy a nechte zchladnout.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Bramborové koblihy
Snadné ratatouille
Snadné ratatouille
Snadné ratatouille
Snadné ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Ratatouille
Francouzské tousty
Francouzské tousty
Francouzské tousty
Francouzské tousty

Inspirujte se podobnými recepty