Od 1. 3. je vstup do prodejen možný pouze s ústy a nosem zakrytými respirátorem FFP2/ KN 95
nebo nano rouškou, která splňuje všechny definované požadavky na filtrační účinnost
podle vládního nařízení.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Smažené kapusty ke steaku

Další recepty a články

Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z meduňky,...
Bramborová kaše se sýrem a...
Bramborová kaše se...
Bramborová kaše se sýrem a...
Bramborová kaše se sýrem a...

Smažené kapusty ke steaku

Tip do kuchyně

 

Opékané kapustičky podávejte ideálně jako přílohu k hovězím steakům. Jak na hovězí steak? Podívejte se zde.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
80 g másla
2 stroužky česneku
750 g kapustiček
120 g mraženého hrášku
sůl
pepř
45 g mandlí – hranolků
šalvějové lístky
1 lžíce citronové kůry

Jak na to?

1) V pánvi zahřejte 1 lžíci oleje a máslo. Přidejte česnek a kapustičky a opékejte asi 2 až 3 minuty.

2) Vsypte hrášek a opékejte další 3 minuty, vše osolte a opepřete.

3) Na zbylém oleji opečte mandle a šalvějové lístky, velmi krátce asi 1 minutu.

4) Poté vmíchejte ke kapustičkám, posypte citronovou kůrou a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Smažené kapusty ke steaku

Příloha Velmi snadné Česká Chuťovky Něco lehkého Smažení Vegetariánské Magazín 12/2013
(0)

Tip do kuchyně

 

Opékané kapustičky podávejte ideálně jako přílohu k hovězím steakům. Jak na hovězí steak? Podívejte se zde.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
80 g másla
2 stroužky česneku
750 g kapustiček
120 g mraženého hrášku
sůl
pepř
45 g mandlí – hranolků
šalvějové lístky
1 lžíce citronové kůry

Jak na to?

1) V pánvi zahřejte 1 lžíci oleje a máslo. Přidejte česnek a kapustičky a opékejte asi 2 až 3 minuty.

2) Vsypte hrášek a opékejte další 3 minuty, vše osolte a opepřete.

3) Na zbylém oleji opečte mandle a šalvějové lístky, velmi krátce asi 1 minutu.

4) Poté vmíchejte ke kapustičkám, posypte citronovou kůrou a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z meduňky,...
Bramborová kaše se sýrem a...
Bramborová kaše se sýrem a...
Bramborová kaše se sýrem a...
Bramborová kaše se sýrem a...

Inspirujte se podobnými recepty