
Jarní ptáčci
Místo klasických jidášů můžete vyzkoušet tvarovat ptáčky či jiná zvířátka dle fantazie.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert
Ingredience
Složení 24 porcí
- Máslo 85 g
- Droždí čerstvé 25 g
- Cukr krupicový 80 g
- Mouka hladká 500 g
- Smetana na vaření 300 ml
- Muškátový květ mletý
- Kurkuma 1/2 člž
- Sůl 4 g
- Citron BIO 1/2 ks
- Hřebíček 48 ks
- Vejce 3 ks
- Med 2 plž
- Máslo 85 g
- Droždí čerstvé 25 g
- Cukr krupicový 80 g
- Mouka hladká 500 g
- Smetana na vaření 300 ml
- Muškátový květ mletý
- Kurkuma 1/2 člž
- Sůl 4 g
- Citron BIO 1/2 ks
- Hřebíček 48 ks
- Vejce 3 ks
- Med 2 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.