Jarní pažitkovošpenátové pesto
Ingredience
150 g | čerstvého špenátu |
20 g | čerstvého tymiánu |
20 g | čerstvé pažitky |
40 g | sýra pecorino |
80 g | nesolených pistácií |
200 ml | olivového oleje extra virgin |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
1. Vyloupejte 80 g pistácií.
2. Do mixéru vložte 150 g špenátu, 20 g tymiánu, 20 g pažitky a 40 g sýra pecorino. Mixujte, dokud není směs jemně nasekaná a spojená. Pak přidejte naloupané pistácie a ještě promixujte.
3. Při běžícím mixéru pomalu přilévejte olivový olej a mixujte dohladka.
4. Podle chuti dochuťte solí a pepřem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY