
Jarní pažitkovošpenátové pesto
Postup přípravy
1. Vyloupejte 80 g pistácií.
2. Do mixéru vložte 150 g špenátu, 20 g tymiánu, 20 g pažitky a 40 g sýra pecorino. Mixujte, dokud není směs jemně nasekaná a spojená. Pak přidejte naloupané pistácie a ještě promixujte.
3. Při běžícím mixéru pomalu přilévejte olivový olej a mixujte dohladka.
4. Podle chuti dochuťte solí a pepřem.
Pomohl vám recept?
3hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod