Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Jarní pažitkovošpenátové pesto

Jarní pažitkovošpenátové pesto

Ingredience

150 g čerstvého špenátu
20 g čerstvého tymiánu
20 g čerstvé pažitky
40 g sýra pecorino
80 g nesolených pistácií
200 ml olivového oleje extra virgin
sůl
pepř

Postup přípravy

1. Vyloupejte 80 g pistácií.

2. Do mixéru vložte 150 g špenátu, 20 g tymiánu, 20 g pažitky a 40 g sýra pecorino. Mixujte, dokud není směs jemně nasekaná a spojená. Pak přidejte naloupané pistácie a ještě promixujte.

3. Při běžícím mixéru pomalu přilévejte olivový olej a mixujte dohladka.

4. Podle chuti dochuťte solí a pepřem.

Pomohl vám recept?
3hodnocení4

Další videorecepty