
Domácí bylinkové máslo 3× jinak
Domácí bylinková másla dodají čerstvou chuť a jarní energii téměř každému pokrmu. Zkuste je na pečené maso, na dušenou zeleninu nebo jen tak namazat na čerstvý křupavý chleba.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Svačina
Ingredience
Složení 1 porcí
- Máslo 750 g
- Pažitka čerstvá 60 g
- Limetka 1 ks
- Česnek 4 strouž.
- Rozmarýn čerstvý 10 g
- Tymián čerstvý 10 g
- Sušená rajčata v oleji 100 g
- Sůl
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Pepř
- Máslo 750 g
- Pažitka čerstvá 60 g
- Limetka 1 ks
- Česnek 4 strouž.
- Rozmarýn čerstvý 10 g
- Tymián čerstvý 10 g
- Sušená rajčata v oleji 100 g
- Sůl
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Pepř


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.