
Jarní chlebíčky s pečenými jahodami
Odstartujte jahodovou sezonu právě tímto receptem. Jahody, tentokrát netradičně pečené, s vůní vanilky na ricottové peřině a křupavém plátku chleba vás nadchnou!
Postup přípravy
1. Všechny jahody omyjte, očistěte a nakrájejte na kousky. V misce je promíchejte s 1 lžící javorového sirupu, vyškrábnutými semínky z vanilkového lusku a špetkou soli.
2. Dejte do zapékací mísy vyložené pečicím papírem a pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
3. Opečte 4 plátky chleba nasucho. Křupavé tousty potřete ricottou, navrch navrstvěte pečené jahody a nakonec ozdobte lístky bazalky a můžete dochutit čerstvě namletým bílým nebo černým pepřem. Dobrou jahodovou chuť!
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod