×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Jahodovo-malinové tiramisu

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové...
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Jahodovo-malinové tiramisu

Co budete potřebovat

375 g mascarpone
400 ml smetany ke šlehání
2 lžíce tmavého třtinového cukru
18 cukrářských piškotů
250 ml dezertního vína (sladké, bílé víno)
250 g jahod
300 g malin
moučkový cukr

Jak na to?

Mascarpone, smetanu a cukr našlehejte v míse. Formu na terinu o objemu asi 1 litr lehce vymažte olejem a vyložte pečicím papírem. Prvních šest cukrářských piškotů namočte do dezertního vína a vyložte jimi dno teriny. Navrch rozdělte polovinu jahod a malin a zakryjte
polovinou našlehaného mascarpone. Do vína namočte dalších šest piškotů a vyskládejte je navrch, pokryjte zbylým ovocem a mascarpone a navrch vyskládejte poslední šestici piškotů namočených do vína. Dejte do lednice minimálně na 8 hodin. Podávejte ozdobené další šlehačkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jahodovo-malinové tiramisu

Dezert Snadné Italská Moučníky a koláče Jahodník měsíční Magazín 6/2012
Průměrné hodnocení 4 (7)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

375 g mascarpone
400 ml smetany ke šlehání
2 lžíce tmavého třtinového cukru
18 cukrářských piškotů
250 ml dezertního vína (sladké, bílé víno)
250 g jahod
300 g malin
moučkový cukr

Jak na to?

Mascarpone, smetanu a cukr našlehejte v míse. Formu na terinu o objemu asi 1 litr lehce vymažte olejem a vyložte pečicím papírem. Prvních šest cukrářských piškotů namočte do dezertního vína a vyložte jimi dno teriny. Navrch rozdělte polovinu jahod a malin a zakryjte
polovinou našlehaného mascarpone. Do vína namočte dalších šest piškotů a vyskládejte je navrch, pokryjte zbylým ovocem a mascarpone a navrch vyskládejte poslední šestici piškotů namočených do vína. Dejte do lednice minimálně na 8 hodin. Podávejte ozdobené další šlehačkou.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.