Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyJahodové balzamiko do salátů
Albert logoAlbert logo
  • Jahodové balzamiko do salátů

Jahodové balzamiko do salátů

Jahodové balzamiko do salátů
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Italská
Pesto, dipy, pomazánky

Ingredience

Složení
4 porce
  • Jahody 2 hrn.
  • Balzamikový ocet 125 ml
  • Olej olivový 125 ml
  • Česnek 2 strouž.
  • Javorový sirup 2 plž
  • Hořčice dijonská 2 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Jahody 2 hrn.
  • Balzamikový ocet 125 ml
  • Olej olivový 125 ml
  • Česnek 2 strouž.
  • Javorový sirup 2 plž
  • Hořčice dijonská 2 plž
  • Sůl
  • Pepř

Příprava

1
Jahody dobře očistěte a vložte do mixéru.
2
Přidejte 125 ml balzamikového octa, 125 ml olivového oleje, 2 lžíce dijonské hořčice a 2 lžíce javorového sirupu.
3
Pak oloupejte stroužky česneku a přidejte je do mixéru spolu s ½ lžičky soli i mletého pepře.
4
Nakonec vše rozmixujte na jemné balzamiko. Ideálně poslouží jako zálivka do letního salátu.
1
Jahody dobře očistěte a vložte do mixéru.
2
Přidejte 125 ml balzamikového octa, 125 ml olivového oleje, 2 lžíce dijonské hořčice a 2 lžíce javorového sirupu.
3
Pak oloupejte stroužky česneku a přidejte je do mixéru spolu s ½ lžičky soli i mletého pepře.
4
Nakonec vše rozmixujte na jemné balzamiko. Ideálně poslouží jako zálivka do letního salátu.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 02.10.2024 do 08.10.2024

Platný ještě 5 dní

Od 02.10.2024 do 08.10.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.