1
Omyjte 100 g jahod a odstopkujte je. Ze dvou jahod rozkrojte půlky a dejte stranou. Zbytek jahod rozmačkejte v misce vidličkou a smíchejte s 50 ml jahodového džusu.
2
V mikrovlnce rozehřejte v hrnečku 20 g hořké čokolády spolu s pár kapkami oleje. Směs promíchejte a namočte v ní hrdla sklenic na sekt. Pak je dejte vychladit do lednice, aby čokoláda ztuhla.
3
Do připravených sklenic nalijte polovinu jahodového pyré a dolijte proseccem.
4
Nakonec sklenice ozdobte nakrojenou jahodou a dozdobte snítkou čerstvého tymiánu. Na zdraví a na lásku!
1
Omyjte 100 g jahod a odstopkujte je. Ze dvou jahod rozkrojte půlky a dejte stranou. Zbytek jahod rozmačkejte v misce vidličkou a smíchejte s 50 ml jahodového džusu.
2
V mikrovlnce rozehřejte v hrnečku 20 g hořké čokolády spolu s pár kapkami oleje. Směs promíchejte a namočte v ní hrdla sklenic na sekt. Pak je dejte vychladit do lednice, aby čokoláda ztuhla.
3
Do připravených sklenic nalijte polovinu jahodového pyré a dolijte proseccem.
4
Nakonec sklenice ozdobte nakrojenou jahodou a dozdobte snítkou čerstvého tymiánu. Na zdraví a na lásku!