×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Jablečný křen s pomerančovou šťávou

Další recepty a články

Pečená jablka
Pečená jablka
Pečená jablka
Pečená jablka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Francouzský toust
Francouzský toust
Francouzský toust
Francouzský toust
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové...
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové hraběnčiny řezy

Jablečný křen s pomerančovou šťávou

Co budete potřebovat

400 g jablek
60 g křenu
1 citron
1 pomeranč
sůl a cukr podle chuti

Jak na to?

Jablka i křen oloupejte a nastrouhejte na jemné straně struhadla, přidejte šťávu z jednoho citronu a pomeranče, promíchejte a podle chuti osolte, přidejte cukr a jednu lžičku jemně nastrouhané pomerančové kůry.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jablečný křen s pomerančovou šťávou

Velmi snadné Česká Vegetariánské Jablka Magazín 5/2011
(0)

Co budete potřebovat

400 g jablek
60 g křenu
1 citron
1 pomeranč
sůl a cukr podle chuti

Jak na to?

Jablka i křen oloupejte a nastrouhejte na jemné straně struhadla, přidejte šťávu z jednoho citronu a pomeranče, promíchejte a podle chuti osolte, přidejte cukr a jednu lžičku jemně nastrouhané pomerančové kůry.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečená jablka
Pečená jablka
Pečená jablka
Pečená jablka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Francouzský toust
Francouzský toust
Francouzský toust
Francouzský toust
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové hraběnčiny řezy

Inspirujte se podobnými recepty