Jablečnoskořicové knedlíky
Ingredience
500 g | polohrubé mouky |
špetka soli | |
1 | lžíce krupicového cukru |
20 g | sušeného droždí |
250 ml | mléka |
2 | vejce |
3 | jablka |
2 | lžičky mleté skořice |
1 | sáček vanilkového cukru |
200 g | lískových oříšků |
70 g | třtinového cukru |
125 g | másla |
Postup přípravy
Z prvních 6 ingrediencí vypracujte vláčné těsto a nechte ho 45 minut kynout. Pak z těsta vyválejte plát silný 1 cm a skleničkou z něj vykrajujte kolečka. Doprostřed každého dejte kostičky jablek smíchané se skořicí a vanilkovým cukrem. Zabalte do knedlíku a nechte ještě 20 minut kynout. Vařte 10 minut v páře. Podávejte posypané nasucho opraženými oříšky a s cukrem, přelité máslem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY