Husté lečo s čabajkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Ve větším hrnci rozpalte slunečnicový olej, pak na něm osmahněte cibuli, po čtyřech minutách přidejte česnek, pár minut opékejte, přihoďte očištěné a nakrájené papriky a deset minut duste. Zaprašte sladkou paprikou, přidejte na kolečka nakrájené čabajky a rajčata a nechte je změknout. Nakonec na směs vyklepnete vajíčka a zamíchejte. Podávejte teplé s bagetkou.
TIP - Zkuste i francouzskou verzi leča, tzv. ratatouille. Neobsahuje uzeninu ani vejce, zato lahodný lilek a barevné cukety, plechovku nakládaných rajčat, tymián a rozmarýn
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Husté lečo s čabajkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Ve větším hrnci rozpalte slunečnicový olej, pak na něm osmahněte cibuli, po čtyřech minutách přidejte česnek, pár minut opékejte, přihoďte očištěné a nakrájené papriky a deset minut duste. Zaprašte sladkou paprikou, přidejte na kolečka nakrájené čabajky a rajčata a nechte je změknout. Nakonec na směs vyklepnete vajíčka a zamíchejte. Podávejte teplé s bagetkou.
TIP - Zkuste i francouzskou verzi leča, tzv. ratatouille. Neobsahuje uzeninu ani vejce, zato lahodný lilek a barevné cukety, plechovku nakládaných rajčat, tymián a rozmarýn
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio