Husté lečo s čabajkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Ve větším hrnci rozpalte slunečnicový olej, pak na něm osmahněte cibuli, po čtyřech minutách přidejte česnek, pár minut opékejte, přihoďte očištěné a nakrájené papriky a deset minut duste. Zaprašte sladkou paprikou, přidejte na kolečka nakrájené čabajky a rajčata a nechte je změknout. Nakonec na směs vyklepnete vajíčka a zamíchejte. Podávejte teplé s bagetkou.
TIP - Zkuste i francouzskou verzi leča, tzv. ratatouille. Neobsahuje uzeninu ani vejce, zato lahodný lilek a barevné cukety, plechovku nakládaných rajčat, tymián a rozmarýn
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Husté lečo s čabajkou
Inspirujte se zdravými recepty
Co budete potřebovat
Jak na to?
Ve větším hrnci rozpalte slunečnicový olej, pak na něm osmahněte cibuli, po čtyřech minutách přidejte česnek, pár minut opékejte, přihoďte očištěné a nakrájené papriky a deset minut duste. Zaprašte sladkou paprikou, přidejte na kolečka nakrájené čabajky a rajčata a nechte je změknout. Nakonec na směs vyklepnete vajíčka a zamíchejte. Podávejte teplé s bagetkou.
TIP - Zkuste i francouzskou verzi leča, tzv. ratatouille. Neobsahuje uzeninu ani vejce, zato lahodný lilek a barevné cukety, plechovku nakládaných rajčat, tymián a rozmarýn
Mohlo by Vám také chutnat
- Doba přípravy
- 15 minut
- 30 minut
- 45 minut
- 60 minut
- nad 60 minut
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Příležitost
- Narozeniny
- Párty
- Piknik
- Silvestr
- Valentýn
- Vánoce
- Velikonoce
- Něco lehkého
- Grilování
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské