×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hummus s kapustou a pečeným česnekem

Další recepty a články

Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená...
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati...
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati s čočkou

Hummus s kapustou a pečeným česnekem

Tip do kuchyně

 

Podávejte se špalíky zeleniny, topinkami nebo krekry.

Co budete potřebovat

7 stroužků česneku, neoloupaných
100 g hlávkové kapusty
400g konzerva cizrny, slitá
1 lžička citronové šťávy
3 lžíce sezamové pasty tahini
sůl
olivový olej, špalíky syrové zeleniny,
topinky nebo slané krekry k podávání

Jak na to?

Už jste vyzkoušeli orientální pochoutku s názvem hummus?

1) Předehřejte troubu na 200 °C.

2) Stroužky česneku zabalte do alobalu a pečte je 20 minut.

3) Mezitím prolijte listy kapusty vařící vodou, nechte vychladnout, a pak je nasekejte nadrobno.

4) Pečený česnek oloupejte. Kapustu, česnek i ostatní suroviny dejte do mixéru, přidejte 3 lžíce vody a rozmixujte na hladkou hmotu.

5) Směs přendejte do servírovací misky, pokapejte olivovým olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hummus s kapustou a pečeným česnekem

Předkrm Snadné Orientální Vegetariánské Něco lehkého Pečení Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (4)

Tip do kuchyně

 

Podávejte se špalíky zeleniny, topinkami nebo krekry.

Co budete potřebovat

7 stroužků česneku, neoloupaných
100 g hlávkové kapusty
400g konzerva cizrny, slitá
1 lžička citronové šťávy
3 lžíce sezamové pasty tahini
sůl
olivový olej, špalíky syrové zeleniny,
topinky nebo slané krekry k podávání

Jak na to?

Už jste vyzkoušeli orientální pochoutku s názvem hummus?

1) Předehřejte troubu na 200 °C.

2) Stroužky česneku zabalte do alobalu a pečte je 20 minut.

3) Mezitím prolijte listy kapusty vařící vodou, nechte vychladnout, a pak je nasekejte nadrobno.

4) Pečený česnek oloupejte. Kapustu, česnek i ostatní suroviny dejte do mixéru, přidejte 3 lžíce vody a rozmixujte na hladkou hmotu.

5) Směs přendejte do servírovací misky, pokapejte olivovým olejem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati s čočkou
Indická rýže basmati s čočkou

Inspirujte se podobnými recepty