×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hummus s kapustou a pečeným česnekem

Další recepty a články

Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se...
Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se šalvějí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí

Hummus s kapustou a pečeným česnekem

Tip do kuchyně

 

Podávejte se špalíky zeleniny, topinkami nebo krekry.

Co budete potřebovat

7 stroužků česneku, neoloupaných
100 g hlávkové kapusty
400g konzerva cizrny, slitá
1 lžička citronové šťávy
3 lžíce sezamové pasty tahini
sůl
olivový olej, špalíky syrové zeleniny,
topinky nebo slané krekry k podávání

Jak na to?

Už jste vyzkoušeli orientální pochoutku s názvem hummus?

1) Předehřejte troubu na 200 °C.

2) Stroužky česneku zabalte do alobalu a pečte je 20 minut.

3) Mezitím prolijte listy kapusty vařící vodou, nechte vychladnout, a pak je nasekejte nadrobno.

4) Pečený česnek oloupejte. Kapustu, česnek i ostatní suroviny dejte do mixéru, přidejte 3 lžíce vody a rozmixujte na hladkou hmotu.

5) Směs přendejte do servírovací misky, pokapejte olivovým olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hummus s kapustou a pečeným česnekem

Předkrm Snadné Orientální Vegetariánské Něco lehkého Pečení Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (4)

Tip do kuchyně

 

Podávejte se špalíky zeleniny, topinkami nebo krekry.

Co budete potřebovat

7 stroužků česneku, neoloupaných
100 g hlávkové kapusty
400g konzerva cizrny, slitá
1 lžička citronové šťávy
3 lžíce sezamové pasty tahini
sůl
olivový olej, špalíky syrové zeleniny,
topinky nebo slané krekry k podávání

Jak na to?

Už jste vyzkoušeli orientální pochoutku s názvem hummus?

1) Předehřejte troubu na 200 °C.

2) Stroužky česneku zabalte do alobalu a pečte je 20 minut.

3) Mezitím prolijte listy kapusty vařící vodou, nechte vychladnout, a pak je nasekejte nadrobno.

4) Pečený česnek oloupejte. Kapustu, česnek i ostatní suroviny dejte do mixéru, přidejte 3 lžíce vody a rozmixujte na hladkou hmotu.

5) Směs přendejte do servírovací misky, pokapejte olivovým olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se šalvějí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí

Inspirujte se podobnými recepty