Hummus s kapustou a pečeným česnekem
Ingredience
7 | stroužků česneku, neoloupaných |
100 g | hlávkové kapusty |
400g | konzerva cizrny, slitá |
1 | lžička citronové šťávy |
3 | lžíce sezamové pasty tahini |
sůl | |
olivový olej, špalíky syrové zeleniny, | |
topinky nebo slané krekry k podávání |
Postup přípravy
Už jste vyzkoušeli orientální pochoutku s názvem hummus?
1) Předehřejte troubu na 200 °C.
2) Stroužky česneku zabalte do alobalu a pečte je 20 minut.
3) Mezitím prolijte listy kapusty vařící vodou, nechte vychladnout, a pak je nasekejte nadrobno.
4) Pečený česnek oloupejte. Kapustu, česnek i ostatní suroviny dejte do mixéru, přidejte 3 lžíce vody a rozmixujte na hladkou hmotu.
5) Směs přendejte do servírovací misky, pokapejte olivovým olejem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY