Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hummus s kapustou a pečeným česnekem

Další recepty a články

Mangové čatní
Mangové čatní
Mangové čatní
Mangové čatní
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená...
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Ezme - zeleninový salát s...
Ezme - zeleninový...
Ezme - zeleninový salát s...
Ezme - zeleninový salát s...
Lilková pomazánka baba ghanouj
Lilková pomazánka...
Lilková pomazánka baba ghanouj
Lilková pomazánka baba ghanouj

Hummus s kapustou a pečeným česnekem

Tip do kuchyně

 

Podávejte se špalíky zeleniny, topinkami nebo krekry.

Co budete potřebovat

7 stroužků česneku, neoloupaných
100 g hlávkové kapusty
400g konzerva cizrny, slitá
1 lžička citronové šťávy
3 lžíce sezamové pasty tahini
sůl
olivový olej, špalíky syrové zeleniny,
topinky nebo slané krekry k podávání

Jak na to?

Už jste vyzkoušeli orientální pochoutku s názvem hummus?

1) Předehřejte troubu na 200 °C.

2) Stroužky česneku zabalte do alobalu a pečte je 20 minut.

3) Mezitím prolijte listy kapusty vařící vodou, nechte vychladnout, a pak je nasekejte nadrobno.

4) Pečený česnek oloupejte. Kapustu, česnek i ostatní suroviny dejte do mixéru, přidejte 3 lžíce vody a rozmixujte na hladkou hmotu.

5) Směs přendejte do servírovací misky, pokapejte olivovým olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hummus s kapustou a pečeným česnekem

Předkrm Snadné Orientální Chuťovky Něco lehkého Pečení Vegetariánské Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (4)

Tip do kuchyně

 

Podávejte se špalíky zeleniny, topinkami nebo krekry.

Co budete potřebovat

7 stroužků česneku, neoloupaných
100 g hlávkové kapusty
400g konzerva cizrny, slitá
1 lžička citronové šťávy
3 lžíce sezamové pasty tahini
sůl
olivový olej, špalíky syrové zeleniny,
topinky nebo slané krekry k podávání

Jak na to?

Už jste vyzkoušeli orientální pochoutku s názvem hummus?

1) Předehřejte troubu na 200 °C.

2) Stroužky česneku zabalte do alobalu a pečte je 20 minut.

3) Mezitím prolijte listy kapusty vařící vodou, nechte vychladnout, a pak je nasekejte nadrobno.

4) Pečený česnek oloupejte. Kapustu, česnek i ostatní suroviny dejte do mixéru, přidejte 3 lžíce vody a rozmixujte na hladkou hmotu.

5) Směs přendejte do servírovací misky, pokapejte olivovým olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Mangové čatní
Mangové čatní
Mangové čatní
Mangové čatní
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Bhaji - smažená cibule v...
Ezme - zeleninový salát s...
Ezme - zeleninový salát s...
Ezme - zeleninový salát s...
Ezme - zeleninový salát s...
Lilková pomazánka baba ghanouj
Lilková pomazánka baba ghanouj
Lilková pomazánka baba ghanouj
Lilková pomazánka baba ghanouj

Inspirujte se podobnými recepty