
Vepřové cordon bleu

Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Francouzská
Svačina
Ingredience
Složení 1 porcí
- Vepřová pečeně plátky 4 ks
- Olej olivový
- Česnek
- Sůl
- Pepř
- Špenát čerstvý 500 g
- Sýr s modrou plísní 4 plát.
- Smetana na vaření 200 g
- Mouka hladká
- Olej slunečnicový
- Rukola
- Rajčata cherry
- Vepřová pečeně plátky 4 ks
- Olej olivový
- Česnek
- Sůl
- Pepř
- Špenát čerstvý 500 g
- Sýr s modrou plísní 4 plát.
- Smetana na vaření 200 g
- Mouka hladká
- Olej slunečnicový
- Rukola
- Rajčata cherry
Příprava
- 1Vepřové plátky rozřízněte, abyste v nich vytvořili kapsu a ze všech stran je osolte a opepřete. Olej rozpalte a krátce na něm osmahněte plátky česneku a špenát. Směs zjemněte smetanou a rozdělte ji do masových kapes, navrch dejte sýr a přitiskněte k sobě. Kapsy obalte v mouce a osmahněte na oleji. Podávejte s rukolou a cherry rajčaty.
- 1Vepřové plátky rozřízněte, abyste v nich vytvořili kapsu a ze všech stran je osolte a opepřete. Olej rozpalte a krátce na něm osmahněte plátky česneku a špenát. Směs zjemněte smetanou a rozdělte ji do masových kapes, navrch dejte sýr a přitiskněte k sobě. Kapsy obalte v mouce a osmahněte na oleji. Podávejte s rukolou a cherry rajčaty.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.