Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hummus s karamelizovanou cibulí

Další recepty a články

Pečené kořeněné burské oříšky
Pečené kořeněné...
Pečené kořeněné burské oříšky
Pečené kořeněné burské oříšky
Paštika s calvadosem
Paštika s calvadosem
Paštika s calvadosem
Paštika s calvadosem
Citronová pěna se sušenkami
Citronová pěna se...
Citronová pěna se sušenkami
Citronová pěna se sušenkami
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna

Hummus s karamelizovanou cibulí

Co budete potřebovat

NA KARAMELIZOVANOU CIBULI
1 a ½ lžíce olivového oleje
4 cibule, nakrájené na kolečka
2 lžíce hnědého cukru
1 a ½ lžíce balsamicového octa
NA HUMMUS
400 g konzervované cizrny, propláchnuté a okapané
1 lžíce tahini pasty
1 stroužek česneku, rozdrcený
2 lžíce citronové šťávy
vločky mořské soli
80 ml olivového oleje
k podávání olivový olej a opečený arabský chléb

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli a opékejte ji 8 minut, až zesklovatí. Přidejte cukr a ocet a nechte 1–2 minuty karamelizovat. Dejte stranou a nechte vychladnout.
Cizrnu, tahini pastu, česnek, citronovou šťávu, sůl a olivový olej zpracujte dohladka v mixéru. Podávejte ozdobené karamelizovanou cibulí, pokapané olivovým olejem a s opečeným arabským chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hummus s karamelizovanou cibulí

Dezert Velmi snadné Silvestr 2016 Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

NA KARAMELIZOVANOU CIBULI
1 a ½ lžíce olivového oleje
4 cibule, nakrájené na kolečka
2 lžíce hnědého cukru
1 a ½ lžíce balsamicového octa
NA HUMMUS
400 g konzervované cizrny, propláchnuté a okapané
1 lžíce tahini pasty
1 stroužek česneku, rozdrcený
2 lžíce citronové šťávy
vločky mořské soli
80 ml olivového oleje
k podávání olivový olej a opečený arabský chléb

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli a opékejte ji 8 minut, až zesklovatí. Přidejte cukr a ocet a nechte 1–2 minuty karamelizovat. Dejte stranou a nechte vychladnout.
Cizrnu, tahini pastu, česnek, citronovou šťávu, sůl a olivový olej zpracujte dohladka v mixéru. Podávejte ozdobené karamelizovanou cibulí, pokapané olivovým olejem a s opečeným arabským chlebem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Pečené kořeněné burské oříšky
Pečené kořeněné burské oříšky
Pečené kořeněné burské oříšky
Pečené kořeněné burské oříšky
Paštika s calvadosem
Paštika s calvadosem
Paštika s calvadosem
Paštika s calvadosem
Citronová pěna se sušenkami
Citronová pěna se sušenkami
Citronová pěna se sušenkami
Citronová pěna se sušenkami
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna

Inspirujte se podobnými recepty