Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyAngus burger s grilovanou cuketou a hořčicovou mayo
Albert logoAlbert logo
  • Angus burger s grilovanou cuketou a hořčicovou mayo
Angus burger s grilovanou cuketou a hořčicovou mayo

Angus burger s grilovanou cuketou a hořčicovou mayo

Snadné
31-45 minut
4/5
Americká
Grilování
Hlavní chod

Ingredience1 porce

1 porcí
  • Cuketa 1 ks
  • Olej olivový 20 ml
  • Česnek 1 strouž.
  • Sůl
  • Pepř
  • Majonéza 60 g
  • Rajče 1 ks
  • Avokádo 1 ks
  • Citron 1 ks
  • Javorový sirup 15 ml
  • Hořčice hrubozrnná 1 plž
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Hovězí burger Angus 4 ks
  • Polníček 60 g
  • Cuketa 1 ks
  • Olej olivový 20 ml
  • Česnek 1 strouž.
  • Sůl
  • Pepř
  • Majonéza 60 g
  • Rajče 1 ks
  • Avokádo 1 ks
  • Citron 1 ks
  • Javorový sirup 15 ml
  • Hořčice hrubozrnná 1 plž
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Hovězí burger Angus 4 ks
  • Polníček 60 g

Příprava

1
Očištěnou cuketu nakrájejte na tenké plátky, vložte do misky, zalijte olivovým olejem, přidejte prolisovaný česnek, sůl, pepř a promíchejte.
2
Avokádo přepulte, zbavte pecky a oloupejte. Nakrájejte na plátky a pokapejte citronovou šťávou. Omyté rajče nakrájejte na kolečka a dejte stranou.
3
V misce smíchejte majonézu, hořčici, javorový sirup a promíchejte.
4
Rozpalte gril a vyndejte maso z lednice. Rozkrojte žemle, opečte na grilu z obou stran a dejte stranou. Na grilu opečte i naloženou cuketu. Po 2 minutách otočte a opékejte z druhé strany. Ogrilujte maso pokojové teploty z každé strany aspoň 5 minut.
5
Spodní žemli potřete hořčicovou majonézou, položte hotové maso, osolte a opepřete. Přidejte grilovanou cuketu, plátek rajčete, dva plátky avokáda a polníček. Přiklopte druhou půlkou bulky a podávejte.
1
Očištěnou cuketu nakrájejte na tenké plátky, vložte do misky, zalijte olivovým olejem, přidejte prolisovaný česnek, sůl, pepř a promíchejte.
2
Avokádo přepulte, zbavte pecky a oloupejte. Nakrájejte na plátky a pokapejte citronovou šťávou. Omyté rajče nakrájejte na kolečka a dejte stranou.
3
V misce smíchejte majonézu, hořčici, javorový sirup a promíchejte.
4
Rozpalte gril a vyndejte maso z lednice. Rozkrojte žemle, opečte na grilu z obou stran a dejte stranou. Na grilu opečte i naloženou cuketu. Po 2 minutách otočte a opékejte z druhé strany. Ogrilujte maso pokojové teploty z každé strany aspoň 5 minut.
5
Spodní žemli potřete hořčicovou majonézou, položte hotové maso, osolte a opepřete. Přidejte grilovanou cuketu, plátek rajčete, dva plátky avokáda a polníček. Přiklopte druhou půlkou bulky a podávejte.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 27.02.2024 do 05.03.2024

Platný ještě 7 dní

Od 27.02.2024 do 05.03.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.